Prethodni članak
Sljedeći članak

[VIDEO] Sjajni Zabočanin Marko Kolar zatresao mrežu legendarnog PSV-a

Nakon što je u četvrtom kolu zabio svoj prvijenac iz kazenog udarca u porazu svog Emmena od Wiliema II od 2:1, Zabočanin Marko Kolar u 15. je kolu nizozemske "Erstedivisie" zabio svoj prvi pogodak iz igre za remi Emmena protiv legendarnog PSV-a


Nakon što je u četvrtom kolu zabio svoj prvijenac iz kazenog udarca u porazu svog Emmena od Wiliema II od 2:1, Zabočanin Marko Kolar u 15. je kolu nizozemske "Ersedivisie" zabio svoj prvi pogodak iz igre za remi Emmena protiv legendarnog PSV-a, koji je 24 puta bio prvak Nizozemske u nogometu, a u svojim riznicama ima i jedan Kup prvaka, kao i Kup UEFA. Slavni nizozemski klub u 15. minuti u vodstvo je doveo Daniel Schwaab, da bi u 52. minuti stadion u Emmenu eksplodirao nakon pogotka Zabočanina. Dugu loptu odlično je primirio desni branič Emmena, Glen Bijl, koji je precizno ubacio u sredinu kaznenog prostora, gdje se na pravom mjestu našao Marko Kolar i efektno i snažno spremio loptu u mrežu za konačnih 1:1.

- Bila je teška  utakmica s obzirom da smo igrali protiv PSV-a koji ima puno pojedinaca koji su vrhunski isto tako i kao cijelina su dobra momčad. Međutim mi smo se borili od prve minute i na kraju zasluženo osvojili bod. Imali smo jos neke šanse koje da smo malo bolje odradili mogli smo i pobijediti, ali sve u svemu dobra utakmica. Sretan sam zbog gola, a jos vise kaj je taj gol protiv jednog PSV-a, dobra akcija od poetka do kraja - putem Facebooka nam se javio Marko Kolar s komentarom utakmice.

Nakon 15. odigranih kola Emmen se nalazi na 13. mjestu s 15 boodva, uz omjer od 4 pobjede,  3 remija i 8 poraza, te gol razliku 18:30. Do zimske pauze Emmen će odigrati još tri utakmice. U slijedećem kolu očekuje ga gostovanje kod Venloa, potom u 17. kolu dočekuje Spartu Rotterdam, a u 18. kolu gostuje kod Groningena. Nadamo se da će u preostala tri kola Marko postići još koji pogodak.

Video gola možete vidjeti na sljedećem linku: https://www.flashscore.com/match/OCUZ1mVm/#video

Još članaka iz "Sport"

Facebook