Prethodni članak
Sljedeći članak

Velika i odlična vijest za sve navijače Dinama!


Dinamovi igrači, stručni stožer, uprava i navijači čekaju finale Lige prvaka, u kojem će u subotu na Wembleyju igrati Real Madrid i Borussia. Ishod tog finala odredit će početak Dinamove europske sezone, a Realova titula išla bi u prilog novom hrvatskom prvaku.

No u kojem god Dinamo natjecanju sudjelovao sljedeće sezone, u njemu će imati svoje navijače na gostovanjima. UEFA je nakon nereda u Ateni, u kojima je život izgubio grčki navijač Michalis Katsouris, zabranila Dinamovim navijačima odlazak na sve gostujuće utakmice do kraja sezone.

Sezona je završila, ali UEFA je mogla i produljiti disciplinsku mjeru protiv zagrebačkog kluba. Kako se to ne bi dogodilo, Dinamov predsjednik Velimir Zajec je sa svojim suradnicima ovih dana bio na sastanku s UEFA-inim predsjednikom Aleksandrom Čeferinom, piše Stjepan Mati, novinar portala Index.

Zajec je pred Čeferinom stao u obranu Bad Blue Boysa i Dinamovih navijača općenito i zamolio Čeferina da ukine tu odredbu. Slovenac je navodno pristao, a Zajec se obvezao da će s BBB-ima odraditi sastanak i objasniti im složenu Dinamovu poziciju u Europi te da će se sastati i s HNS-ovim odjelom za sigurnost i Ravnateljstvom policije, javlja Index.

Još članaka iz "Sport"

Facebook