Prethodni članak
Sljedeći članak

Važnu utakmicu NK Zagorca sutra će prenositi televizija!

U 28. kolu II. SuperSport NL Zagorec dočekuje Trnje


U 28. kolu Druge SuperSport nogometne lige krapinski Zagorec dočekuje zagrebačko Trnje koje se “grozničavo“ bori da izbjegne četrnaesto mjesto i eventualne kvalifikacije za ostanak u ligi.

Niti Zagorec, unatoč odličnim igrama ovog  proljeća gdje na „proljetnoj „ tablici zauzima peto mjesto sa 21 osvojenim bodom uz 6 pobjeda, tri remija i isto toliko poraza uz 19 postignutih i 15 primljenih golova da bi golman Bruči u tri susreta imao i „clean sheet“, nije još sto posto siguran u izbjegavanje kvalifikacija jer njegovo 11 mjesto na tablici pokazuje da bježi dvanaestom Grobničanu i trinaestom Trnju samo dva boda dok četrnaesta Marsonia zaostaje samo tri boda a pretposljednji Osijek II pet bodova.

Zato je ovo bitna utakmica za oba takmaca odnosno vjerujem da će ovo kolo najviše pokazati i odrediti veći dio toga tko, kada i zašto ? Naime, u ovom kolu Grobničan ugošćuje Jadran iz Poreča ( deseti sa 32 osvojena boda , op.a ) dok Marsonia gostuje kod već otpisanog Međimurja što znači da će u izravnim „sudarima“ ekipe iz donjeg doma odlučiti o tome tko će dva kola prije kraja prvenstva biti na milimetar do ostanka odnosno na milimetar od odlaska iz lige odnosno ulaska u kvalifikacije uz napomenu da petnaestoplasirani Osijek II ugošćuje izuzetno kvalitetnu ekipu Mladosti iz Ždralova.

U takovoj jednoj slici utakmica koje puno toga odlučuju bitno je vidjeti kakvo je stanje u igračkom rosteru krapinskog Zagorca. U ovom trenutku trener Vidak ne može sigurno računati na Marka Krznarića koji je operiran prije nekoliko dana i započinje proces rehabilitacije te će se, najvjerojatnije, ekipi moći priključiti krajem jeseni slijedeće sezone i najvjerojatnije će iz sastava izostati stoper Cruce – Corcy ( privatni razlozi ) dok ostali igrači stoje na dispoziciji treneru Vidaku a ono što veseli navijače Zagorca je podatak da se u sastav vraća kapetan Matija Smrekar nakon što je zbog ozljede propustio susret u Ždralovima u kojem je krapinski Zagorec doživio poraz i prekinuo niz od osam utakmica bez poraza.

Susreti Zagorca i Trnje uvijek su bili zanimljivi i efikasni te će i ovaj susret najvjerojatnije pružiti pravi užitak ljubiteljima nogometa a isto tako vjerujem da će i navijači Zagorca zdušno i vjerno podržati svoj klub, kao što su to i radili cijelo ovo proljeće, vodeći ga do tri vrlo važna boda.

Susret se igra sutra, subota u 14,00 sati uz izravni TV prijenos na MAXsport 2.

Još članaka iz "Sport"

Facebook