Prethodni članak
Sljedeći članak

Uspješan nastup Kickboxing kluba Krapina

U Zaboku održan kickboxing turnir ''10. Zabok open 2023.''


U organizaciji BTI kikboxing kluba u Zaboku je održan prvi ovogodišnji kickboxing turnir „ 10. Zabok Open 2023.“ na kojem je nastupilo 25 klubova.

Kickbioxing klub Krapina nastupio je sa svojih 18 boraca i postigao slijedeće rezultate.

U kategoriji djece početnika do 27 kg Luka Čuček osvojio je prvo mjesto, a klupski kolega Stjepan Jug zauzeo je drugo mjesto.  Ileana Kukovačec borila se u većoj kategoriji do 27 kg i osvojila je drugo  mjesto.

U kategoriji mlađih kadeta i kadetkinja početnika do 32 kg Jakov Podhraški je u napetoj finalnoj borbi izgubio i osvojio drugo mjesto, Timotej Kukovačec je također turnir započeo pobjedom da bi u finalu izgubio i osvojio drugo mjesto do 37 kg, Jug Franjo je u kategoriji do 47 kg osvojio drugo mjesto, Podhraški Ivana do 37 kg također drugo mjesto, Skosples Viktorija je također zauzela drugo mjesto u kategoriji do 42 kg, Jana Majcenić započela pobjedom, ali je također zaustavljena u finalu i osvojila je drugo mjesto.

Katarina Jug u svojoj kategoriji  nije imala protivnice i prebačena je u starosno višu skupinu gdje je u svojoj prvoj borbi uspjela doći do trećeg mjesta.

U kategoriji starijih kadeta početnika u point fightingu Patrik Varjačić također je morao u težinski veću skupinu pa je do 42 kg osvojio treće mjesto, Horvat Danijel i Horvat Jurica borili su se u kategoriji do 52 kg i obojica osvojili treće mjesto dok je Jakov Sekušak u kategoriji do 57 kg bio uspješan i osvojio prvo mjesto, Nikolina Rebić se nakon povrede uspješno vratila pobjedama i u kategoriji +65kg osvojila drugo  mjesto.

Među starijim kadetima u light contactu do 63 kg Ivano Capek bio je izvrstan i osvojio prvo mjesto, a Nikolina Rebić bila druga.

U kick lightu do 63 kg Ivano Capek bio je drugi.

U kategoriji juniora Antonela Cesarec osvojila je drugo mjesto do 60 kg u poin figtingu, a Anđekla Tušek treće mjesto u light contactu do 60 kg da bi u kick lightu uz dvije izvrsne pobjede osvojila prvo mjesto i pehar za najbolju juniorku u kicklightu.

Klub Bušido iz Svetog Križa Začretje imao je dva natjecatelja.

Hana Mikulec kadet mlađi početnik do 32 kg.osvaja 2. mjesto u point fightingu

Tomislav Vrankovečki kadet stariji do 42 kg osvaja 3. mjesto u point fightingu.

Još članaka iz "Sport"

Facebook