Prethodni članak
Sljedeći članak

U srijedu se igra veliko finale mininogometne lige ''Terme Jezerčica Gupčev kraj''


Nakon šest uzbudljivih tjedana mininogometna liga ''Terme Jezerčica Gupčev kraj'' došlo je do samog završetka. O novom prvaku u srijedu će odlučivati momčadi: Niskogradnja Veverec/Zagorje plast, Podrumi Krešić, Graditeljstvo Merkaš i Beauty centar Minnie. Tako Perfa neće braniti naslov, a za to su se pobrinuli Podrumi Krešić koji su najugodnije iznenađenje ovog turnira, a prvi među jednakima u toj momčadi je svakako Nikola Cingulin, koji je nosio „krešiće“ u finalni dan. Imala je ova momčad i malo sreće jer je Perfa nastupila bez Frtalja i Boronjeka, a kasnije  u četvrtrfinalu SB Saloon bez Švaljeka i Vidičeka, no to nikako ne umanjuje njihov uspjeh.

Nakon neuvjerljiivih nastupa u redovnim kolima Niskogradnja Veverec/Zagorje plast bila je najbolja kada je bilo najpotrebnije i zasluženo stigla do polufinala. Očekivano tamo su i Graditeljstvo Merkaš i Beauty centar Minnie za sada jedina momčad sa stopostotnim učinkom.

Finalni dan u srijedu 10. siječnja prvim polufinalem u 18 sati otvaraju Niskogradnja Veverec/Zagorje plast, a već u 18,40 snage će u drugom polufinalu odmjeriti Graditeljstvo Merkaš – Beauty centar Minnie. Utakmica za treće mjesto na rasporedu je u 20,30 sati, a veliko finale u 21,15 sati. Između ćemo uživati u nastupu mažoretkinja i u dvije revijalne utakmice. Negdje oko 22 sata saznat ćemo novog pobjednika mininogometne lige „Terme Jezerčica Gupčev kraj“.

Rezultati

NBD – Niskogradnja Veverec/Zagorje plast 1:3

Iskra Lobor – Salvus 5:2

SD Mala Erpenja – Buna pub/Generali osiguranje 3:2

Podrumi Krešić – Perfa 2:1

Martiva Logistika – Niskogradnja Veverec/Zagorje plast 0:2

Graditeljstvo Merkaš – Iskra Lobor 3:1

Beauty centar Minnie – SD Mala Erpenja 2:1

CB Saloon - Podrumi Krešić 0:2

Raspored završnice, srijeda 10.1.

18,00 Polufinale: Niskogradnja Veverec/Zagorje plast – Podrumi Krešić

18,40 Polufinale: Graditeljstvo Merkaš – Beauty centar Minnie

19,15 nastup mažoretkinja

19,30 revijalna utakmica zagića Stubica – Oroslavje

20,00 revijalna utakmica zaposlenika Salvus – NGH

20,30 utakmica za 3. mjesto

21,15 FINALE

Još članaka iz "Sport"

Facebook