Prethodni članak
Sljedeći članak

U poznatom austrijskom skijalištu održano prvenstvo Zagorja u veleslalomu


U organizaciji ZASKI-ja, Zagorskog skijaškog kuba i KU-KU-RI-KU-a održano je službeno prvenstvo u veleslalomu na poznatom austrijskom skijalištu Kreischberg.

Ovaj događaj nije bilo samo natjecanje, već i prilika za slavljenje strasti prema skijanju, sportskom duhu i početak obilježavanja 20 godina postojanja ova dva kluba.

Natjecatelji su se okupili iz cijelog Zagorja a i šire kako bi pokazali svoje vještine na snijegu i osvojili titulu skijaških prvaka. Uzbudljive utrke na stazi Kreischberg donijele su napetu atmosferu i nezaboravne trenutke za sve sudionike.

Na samom izletu sudjelovalo je nešto više od 100 članova, a utrka je bila posvećena ljubitelju planina i skijanja koji nas je prerano napustio, dr. Krešimiru Crnogači.

Ovo prvenstvo nije samo sportski događaj, već i prilika za zajedništvo i promociju zimskih sportova.

Organizatori se zahvaljuju sponzorima, partnerima, Skijaškom savezu KZŽ, kao i Krapinsko Zagorskoj Županiji što su prepoznali i podržali ovaj događaj. Čestitamo svim natjecateljima na hrabrosti i vještinama koje su pokazali na stazi, te se nadamo da će ova tradicija nastaviti rasti i razvijati se u budućnosti.

Rezultati: Djevojčice: 1. Kos Maša, 2. Hren Jana, 3. Vrdoljak Jana. Dječaci: Meštrović Marin. Žene: 1. Klaudija Brezak, 2. Očić Rea, 3. Hajdaš Dončić Clea. Muškarci: 1. Silvio Brezak, 2. Končevski Leonard, 3. Zaplatić Marko. Posebne nagrade dodijeljene su Ivanu Poljaku i Snježani Sedlar. U skijanju možete uživati na dva posljednja izleta 24. veljače u Gerlitzen i zatvaranju sezone 16.3. u Obertauern. Sve informacije potražite na društvenim mrežama, na mail [email protected] ili na www.zaski.hr.

Još članaka iz "Sport"

Facebook