Prethodni članak
Sljedeći članak

U Mariji Bistrici otvoren Klub za obaranje ruku

Ovaj prostor u Mariji Bistrici nudi profi uvjete i aspirira na mjesto središta razvoja Obaranje ruku kao zanimljivog sporta


Susretom obarača ruku Hrvatske 14. lipnja u Mariji Bistrici je otvoren Klub za obaranje ruku Impress gym. Okupljeni su imali prilike saznati više o ovom u Hrvatskoj još uvijek mladom sportu, a oni koji su znanjem potkovani, okušali su se i u obaranju ruku. Istina je da iz zabave i šale ruku na ruku možemo bilo gdje, no ovaj prostor u Mariji Bistrici nudi profi uvjete i aspirira na mjesto središta razvoja Obaranje ruku kao zanimljivog sporta. Stoga je na otvorenju uz promidžbu ovog sporta, održana i prezentacija pravilnog obaranja ruku, ali priređene su i demonstracije i prikaz izvedbi vježbi snage i kondicije.

 

Naime, ovaj novootvoreni prostor u Kolodvorskoj ulici 66 u Mariji Bistrici idealan je za sve željne zdravog načina života. Naime, prostor je opremljen modernim multifunkcionalnim spravama na kojima mogu vježbati rekreativci ali i ozbiljni sportaši. Svi članovi Kluba imaju na raspolaganju kompletnu opremu i prostor za trening uz savjete stručne osobe. Zainteresirani za grupne, individualne i treninge za obaranje ruke, mogu se prijaviti na kontakt broj 099 477 6410 ili na facebook stranici Impress gym-a. Klub za obaranje ruke Impress gym radi u radnom vremenu pon-sub 06:00h-23:00h, ned 15:00h-23:00h, u Kolodvorskoj 66 u Mariji Bistrici.

 

 

 

 

 

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook