Prethodni članak
Sljedeći članak

U Krapini će se održati ˝Kaj kup 2023˝ za zagiće i limače


U Krapini, na terenima ŠRC Podgora, u organizaciji NK Zagorec Krapina, omladinska škola, održati će se „Kaj kup 2023.“ za zagiće i limače ovog vikenda, 2. i 3. rujna. Na kupu će nastupiti 46 ekipa, od čega 22 zagića i 24 limača – što je više negoli zadovoljavajuće.  

Bio će to pravi festival nogometa u kojem će uživati svi oni koji će posjetiti tribine nogometnog stadiona u krapinskoj Podgori i teren s umjetnom travom koji je drugu godinu u funkciji te na potpuno obnovljenom pomoćnom terenu.

U kategoriji zagića, turnir se igra u subotu 2. rujna, nastupaju: OŠ Dinamo, Lučko, Dubrava Tim Kabel, Dugo Selo, Karlovac, Ilovac, Kustošija, Pregrada, Zagorec Veliko Trgovišće, Klanjec, ŠN Zabok, Jedinstvo, Radoboj, Oroslavje, Ivančica Ivanec, Hrvatski dragovoljac, Stubica, Matija Gubec, OŠ Lokomotiva, Tondach, Zagorec Krapina 1 i Zagorec Krapina 2.

U kategoriji limača, turnir se igra u nedjelju 3. rujna , svoj nastup potvrdili su: OŠ Dinamo, Lučko, Dubrava Tim Kabel, Dugo Selo, Karlovac, Ilovac, Mons Claudius ( Republika Slovenija ), Pregrada, Klanjec, ŠN Zabok, Zagorec Veliko Trgovišće, Jedinstvo, Radoboj, Oroslavje, Trnje, Strmec Bedenica, Gaj Mače, Sloga, OŠ Lokomotiva, Dubrava Tim Kabel 2014, Ivančica Ivanec, Sloboda Varaždin, Zagorec Krapina 1 i Zagorec Krapina 2.

Za najbolje ekipe osigurani su pehari i medalje za tri prvoplasirane ekipe te pehari za najboljeg, strijelca, igrača i vratara turnira.

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook