Prethodni članak
Sljedeći članak

TRANSFER BOMBA: Ponabolji Vatreni vraća se u Dinamo!?


Andrej Kramarić (32) ove bi zime mogao doći u Dinamo! Kako ekskluzivno doznaje Večernji, Dinamo je već stupio u kontakt s našim reprezentativcem i napadačem Hoffenheima. Ne treba posebno naglašavati koliko bi ovaj sjajni napadač donio Dinamu u trenucima kada mu je kvaliteta u borbi za prvo mjesto HNL-a posebno potrebna. Problem bi u pregovorima mogla predstavljati samo činjenica da Kramarićeva godišnja plaća u Hoffenheimu iznosi 3,5 milijuna eura.

S obzirom na racionalizaciju potrošnje u Dinamu, to bi mogla biti ključna prepreka. A kakav bi samo napadački dvojac bio Petković – Kramarić. Sigurno jamstvo za ono što Dinamo želi ostvariti u Konferencijskoj ligi i borbi za naslov prvaka s Hajdukom. Andrej Kramarić postigao je 26 pogodaka za hrvatsku nogometnu reprezentaciju u 87 nastupa (ima i devet asistencija), a u čak 14 navrata njegov pogodak bio je ili prvi na utakmici, ili prvi u njoj za Hrvatsku, ili odlučujući.

Zbilo se to i u Erevanu, u kvalifikacijskoj utakmici s Armenijom, u kojoj je Hrvatska slavila s 1:0 pa je Kramarić s tri pogotka sada najbolji strijelac vatrenih u ovom ciklusu. U igračkim je godinama kada još može dati jako puno, veliki je navijač Dinama, purger... Iako svojedobno potjeran iz Dinama, sigurno bi imao motiva svom klubu pomoći u ostvarenju ambicija, a imao bi priliku osvajati klupske trofeje. Možda je zaista došlo vrijeme i za njegov povratak, piše Večernji.

Još članaka iz "Sport"

Facebook