Prethodni članak
Sljedeći članak

Toplice 2 u doigravanje sa prvog mjesta

Odbojka, 4. HOL sjever, 14. kolo: skupina A: Toplice 2 – Lepoglava 1:3; Bedex 3 – Cratis VŽ 4 0:3; 17. kolo: skupina B: Toplice 3 – Nedelišće Elting 2 0:3


Protekloga vikenda na rasporedu je bilo 14. kolo 4. HOL sjever u skupini A i 17. kolo u skupini B. Vodeće Toplice 2 dočekale su Lepoglavu. Bio je to derbi dvije vodeće ekipe, no Toplice 2 u već prije osigurale prvo mjesto prije doigravanja. Ovaj puta slavile su gošće sa 3:1. Toplice su dobile prvi set sa 25:18, no nakon toga Lepoglava dobiva tri seta zaredom za pobjedu i prvi poraz Toplica 2. Za Toplice 2 su igrale: Marija Šturman, Josipa Marković, Lana Horvatiček (kap.), Rania Gerdin, Erin Juranić, Elena Krklec, Vievienne Reister, Laura Mišković; trener Robert Halapir.

Bedex 3 je pak dočekao Cratis Varaždin 4. Gošće su stigle do pobjede 3:0. Prvi set bio je najkraći i završio je 17:25, a drugom su domaće odbojkašice dobile dva poena više za 19:25, a gošćama iz Varaždina najviše su se približile u trećem setu, koji je završio 21:25. Bedex 3 je igrao u sastavu: Gabrijela Brestovečki, Mia Herceg, Marta Lež (kap.), Helena Vučković, Natali Horvat, Tia Glumpak, Karla Vuzem, Hana Martinić, Karla Ptičar, Paula Babić, Tea Bezjak, Maja Meštrović; trenerica Marija Srebak. Na ljestvici Toplice 2 vode sa 24 bodova, a Bedex 3 se nalazi na šestom mjestu sa osam bodova.

Ovo je bilo zadnje kolo prije doigravanja, s tim da Toplice 2 imaju još zaostalu utakmicu protiv Ludbrega. Nakon toga nastavit će doigravanje za poredak od 1. do 4. mjesta, dok će Bedex u doigravanje za poredak od 9. do 12. mjesta. U skupini B se pak natječu Toplice 3. Tamo je na rasporedu bilo već 17. kolo, u kojem su Toplice 3 dočekale vodeće Nedelišće Elting. Gošće su stigle do 3:0 pobjede, po setovima 25:20, 25:13 i 25:15). Za Toplice 3 su nastupile: Ema Markuš, Dora Boršić, Marta Šoštarko, Lana Šuper, Magdalena Korade, Gabi Pavrlišak, Mia Vrančić (kap.), Jana Sinković, Nea Herceg, Ana Poljak; trener: Robert Halapir. Na ljestvici Toplice drže sedmo mjesto sa deset bodova, a u 18. kolu, zadnjem prije doigravanja gostuju kod Kaštela 3, s tim da imaju i zaostalu utakmicu protiv Cratis Varaždina 5.  

 

 

 

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook