Prethodni članak
Sljedeći članak

Tondach u završnici do uvjerljive pobjede

4. NL – središte skupina A: 12. kolo: Tondach – Slunj


U 12. kolu 4. NL središte, skupina A Tondach je u Bedekovčini dočekao posljednji Slunj. Nogometaši iz Bedekovčine zbog korone su dobili jedan tjedan odmora više, jer kolo prije ovoga nisu igrali kod Straže, pa su odmorni krenuli po pobjedu protiv zadnje ekipe s ljestvice, koja je u 11 kola prikupila samo 2 boda.

Domaćini su krenuli dobro i u 10 minuta stvorili par poluprilika, a onda nestali do završnice 1. poluvremena. Ipak najprije R. Jurina pogađa prečku u 38. minuti, da bi Jagarčec nakon solo akcije u 44. minuti pogodio za 1:0, vodstvo koje je trebalo donijeti opuštanje u nastavku.

A nastavak je počeo izvrsno za Tondach. U 48. minuti nakon najljepše akcije domaćini stižu do 2:0. Nakon brzo izvedenog auta na desnoj strani Mario Čehulić ubacio je na lijevu stranu, gdje Frtalj spušta prsima na 15 metara za Frančinu, koji puca iz prve i snažnim udarcem pogađa neobranjivo za 2:0. No u jeku dominacije domaćina, u 75. minuti Slunj smanjuje. Slobodan udarac sa 25 metara izveo je Turkalj, lopta se poput flipera odbijala od par igrača, došla do Pape Ousmane Wanea, koji iz okreta pogađa za 2:1. 

No, u 88. minuti mala kontra domaćina, Merlin daje Frtalju, koji izlazi sam pred Maravića i pogađa za 3:1. U samoj završnici u 90. minuti Jagarčec dobiva povratnu loptu na 10 metara, pogađa u blok na crti, ali lopta mu se odbija pa iz druge pogađa za konačnih 4:1. Tako je Tondach uz malo strepnje u par minuta ipak stigao do očekivane i zaslužene pobjede. 

 

4. NL – središte skupina A, 12. kolo

TONDACH – SLUNJ 4:1

SUCI: Mihaljinec, Boroša, Makar

STRIJELCI: 1:0 Jagarčec 44', 2:0 Frančina 48', 2:1 Wane 75', 3:1 Frtalj 88', 4:1 Jagarčec 90'

TONDACH: Družinec, Horvat (76', Hendija), Bartolec (90' Tenšek), Kralj, Frtalj, R. Jurina, Merlin, M. Čehulić (76' Filipec), Frančina, Jagarčec (90' Mohač), L. Jurina (46' Bobinec); trener: Drago Bartolić

SLUNJ: Maravić, Matovina, Paulić, Bauman, Zeko, Wane, Turkalj, Vidoš, Radočaj (46' Salopek), Bičanić (67' Valentić), Abrlić; trener: Dalibor Sabljak

Još članaka iz "Sport"

Facebook