Prethodni članak
Sljedeći članak

Tjedan dana dječjeg nogometa u Svetom Križu Začretju


U Svetom Križu Začretju, organizator NK Jedinstvo, u razdoblju od 19. do 26. kolovoza 2023. godine održati će se 3. Dječji festivalski turnir. Turnir je to koji okuplja kategorije zagića, limača i prstića da bi od ove godine organizator dodao još dvije kategorije – pioniri i stariji pioniri.

Interes klubova za turnir je veoma veliki te je do sada potvrđeno da će na turniru sudjelovati od zagorskih ekipa Zagorec Krapina, ŠN Zabok, Tondach, Gaj Mače, Zagorec (VT), Pregrada, Stubica, itd. te Inker Zaprešić, Lokomotiva Zagreb, Ivančica Ivanec, Novi Marof, Dinamo Jakovlje, Bistra i Vrapče a time popis još nije završen jer se očekuje još nekoliko potvrda. Organizator na osnovu dosadašnjih prijava i potvrda očekuje oko 50 ekipa u 5 kategorije a kako je to od prvog turnira turnir koji se ističe svojom odličnom organizacijom te odličnim dječjim nogometom slobodno mogu utvrditi da će organizatorova predviđena brojka biti premašena.
Naslove brane Lokomotiva Zagreb (zagići ), Zagorec Veliko Trgovišće (limači) i Vrapče (prstići ).
Turnir otvaraju pioniri i stariji pioniri 19. kolovoza  (subota) da bi se završnica ove dvije kategorije odigrala slijedećeg dana, 20. kolovoza 2023. godine u nedjelju.

Za zagiće je predviđen termin, 21. i 22. kolovoza (ponedjeljak i utorak) kada se igra po skupinama. U naredna dva dana – srijeda (23. kolovoza) i četvrtak (24. kolovoza) – po skupinama će svoju snagu odmjeriti limači.
Obje kategorije – zagići i limači - imaju završni – dan u petak, 25. kolovoza 2023. godine.
Turnir će završiti u subotu, 26. kolovoza , kada će na travnjak istrčati najmlađi nogometaši – prstići – te će pokušati po prvi puta u svoje vitrine spremiti pehare najboljih koji su predviđeni i za sve kategorije.
Utakmice se igraju u vremenskom periodu od 17 do 21 sat na umjetnoj travi (40 X 20 m) u sistemu 5 + 1 te će sve biti popraćeno razglasom i navijačkim pjesmama. Sve potrebne informacije možete dobiti na broj mobitela 091 764 5662 (Darko Kunštek).

Još članaka iz "Sport"

Facebook