Prethodni članak
Sljedeći članak

Tia Jurinec najbolja među djevojčicama

U Termama Tuhelj održan teniski turnir za djecu do 10 godina


U organizaciji teniskog kluba BK Hornets iz Bedekovčine na terenima Termi Tuhelj odigran je "zeleni" teniski turnir za djecu do 10 godina. Nastupilo je ukupno 28 dječaka iz djevojčica iz zagorskih klubova Zabok, Oroslavje, BK Hornets, te klubova iz Zagreba, Samobora, Ogulina, Karlovca i Zaprešića.

Među djevojčicama najbolja je bila Tia Jurinec iz Zaboka, dok je je kod dječaka najuspješniji bio Matej Božičević iz Ogulina.  Krapinčanin David Barilar iz BK Hornets plasmanom u polufinale osvojio je 3. mjesto.

„Evo drugu godinu za redom dobili smo povjerenje organizacije turnira. Ove, kao i prošle i ove godine naš turnir je bio najposjećeniji turnir od svih iz kalendara Regije Središte što nam je jako drago, te nas obavezuje da i sljedeće godine napravimo turnir koji će izazvati takav interes kod djece i roditelja. Ukupno je nastupilo šestero djece iz Zagorja što pokazuje interes djece i roditelja za tenisom, kao i dobar rad u zagorskim klubovima. Velika zahvala glavnom sponzoru HP – Hrvatskoj Pošti d.d.. Ovim putem želio bi zahvaliti i Termama Tuhelj na domaćinstvu i ustupanju 4 teniska igrališta za potrebe turnira  -riječi su voditelja turnira Branimira Krmpotića.

Još članaka iz "Sport"

Facebook