Prethodni članak
Sljedeći članak

TEŽAK MJESEC: Krapinski Zagorec u rujnu igra čak 8 službenih utakmica!


Rujan će biti izuzetno težak za mladu momčad Zagorca. Naime, oni u rujnu moraju odigrati čak osam službenih utakmica.


Počinju već sutra, subota 2.-og u 17,15 sati, odigravanjem prvenstvene utakmice drugog kola 3. NL Centar kada im u goste dolazi Lukavec.


Slijedeći susret je za sedam dana, subota 9.-og u 17 sati, kada imaju gostovanje u Bistri u trećem kolu lige a onda počinje ludnica.


Naime, slijedeći prvenstveni susret je već u srijedu, 13.-og u 17 sati, kada ugošćuju Samobor da bi četiri dana kasnije, 17.-og u 17 sati, bili gosti Save Strmec. Tri dana kasnije već su u Loboru, 20.-og u 16,30 sati, kada igraju osminu Kupa NS KZŽ protiv istoimenog kluba a tri dana kasnije, 23.-og u 16,45 sati, u šestom prvenstvenom kolu 3. NL Centar na svom terenu ugošćuju HAŠK 1903.


Iako je nakon utakmice protiv HAŠK-a 1903 do kraja mjeseca ostalo samo sedam dana mladi igrači Zagorca moraju odigrati još svije službene utakmice.


Najprije će u srijedu, 27.-og u 15 sati, u šesnaestini finala hrvatskog kupa ugostiti prvoligaša Goricu da bi mjesec zaključili osmom utakmicom, 30.-og u 16,45 sati, u zagrebačkoj Grabi gdje ih u sedmom kolu prvenstvene utrke 3. NL Centar dočekuje Trešnjevka.


Zaista vrlo gust raspored utakmice za Zagorec ali je istovremeno i prilika da ti mladići pokažu koliko vrijede te da otklone sve one sumnje i komentare vječitih kritičara kluba iz Krapine.

Još članaka iz "Sport"

Facebook