Prethodni članak
Sljedeći članak

Sve popularnija vrsta nogometa hit je u Zagorju. Prijavite se na turnir


U organizaciji Športske udruge Radoboj održat će se, 16. i 17. lipnja, četvrti malonogometni turnir 3V3 Zagorje Open.

Ovaj vid malog nogometa ( tri protiv tri ) u posljednje vrijeme postaje iznimno popularan te je tako i na igralištu kod osnovne škole u Radoboju prošle godine bilo izuzetno puno publike ,a organizatori su se pobrinuli da uz onu već standardnu ponudu pića i hrane, dodaju još jednu, namijenjenu maloj djeci, tako da su u vrijeme dok su tate igrale nogomet, klinci uživali u napuhancima te će tako biti i ove godine, a sve će začiniti svojom glazbom Fresh band.

Prijave za turnir primaju se do 11. lipnja na broj mobitela 099 698 0350 ( Darko ) a kotizacija za turnir iznosi 30 eura. Nagradni fond turnira je dobar te za prvo mjesto ekipa dobiva 50 posto od kotizacije, za drugo mjesto 30 posto dok za treće mjesto ekipa dobiva 20 posto od kotizacije. Tri prvoplasirane ekipe dobivaju i pehar, a pehari su namijenjeni i najboljem igraču te strijelcu turnira.

Organizator je prošle godine postavio izuzetno visoki kriterij u organizaciji koji je bio skoro pa savršen te će se ove godine morati potruditi da bude barem na istom nivou ili kako bi rekao jedan od organizatora „Uvijek možemo bolje!“

Još članaka iz "Sport"

Facebook