Prethodni članak
Sljedeći članak

Sutra čak tri zagorska derbija u IV. NL - središte Zagreb skupina A

Peto kolo IV. NL- središte Zagreb skupina A mogli bi nazvati i zagorskim kolom iz razloga što će se šest zagorskih momčadi koje participiraju u ovoj ligi sučeliti u međusobnim ogledima


Peto kolo IV. NL- središte Zagreb skupina A mogli bi nazvati i zagorskim kolom iz razloga što će se šest zagorskih momčadi koje participiraju u ovoj ligi sučeliti u međusobnim ogledima. Zagorski dan počinje nedjeljnom matinejom u Zaboku gdje će se sučeliti domaća Mladost i Tondach, deseta i dvanaesta momčad lige, koje na kontu imaju po četiri boda, no Zabočani imaju nešto bolju gol-razliku. Najbolje plasirana zagorska momčad, drugoplasirani Golubovec, u 16,30 sati na svom travnjaku čeka osmo plasiranu Stubicu. Bit će to možda i najzanimljiviji ogled od sva tri, svi još pamtimo sjajan dvoboj proljetos u polufinalu kupa u Donjoj Stubici, koji je tijesno otišao na stranu domaćina. U isto će se vrijeme u Kumrovcu sučeliti domaći Klanjec i Straža, trinaesta i četrnaesta momčad lige. Svakako zanimljiv dvoboj, kao i prethodna dva.
Prognoze u zagorskim derbijima vrlo su nezahvalne. Bez obzira na kvalitetu i položaj na tablici često tu zna presuditi i trenutni motiv. Najvažnije je da sve protekne u fer i korektnom ozračju, a nadamo se da će tako i biti.

Zagorski derbiji 5. kola IV. NL-središte Zagreb skupina A:
MLADOST - TONDACH (nedjelja 19.09. u 10 sati)
GOLUBOVEC - STUBICA (nedjelja 19.09. u 16,30 sati)
KLANJEC - STRAŽA (nedjelja 19.09. u 16,30 sati)

Još članaka iz "Sport"

Facebook