Prethodni članak
Sljedeći članak

Stubičke spremne za skijaški kup

Stubičke Toplice užurbano se pripremaju za svoj dio organizacije dočeka gostiju i navijača za Svjetski skijaški kup u sl


Stubičke Toplice užurbano se pripremaju za svoj dio organizacije dočeka gostiju i navijača za Svjetski skijaški kup u slalomu za žene, koji će se idućeg četvrtka održati na Sljemenu.

Prema procjenama, kroz Stubičke bi Toplice taj dan moglo proći između pet i deset tisuća gostiju, jer je od ukupno 18 tisuća ulaznica za sljemensku utrku prodano šest tisuća za autobuse koji će iz Stubičkih voziti na Sljeme i nazad.

Načelnik Općine Vladimir Bosnar tim je povodom u ponedjeljak sa predstavnicima ugostiteljskih i trgovačkih radnji te zdravstvenim i turističkim djelatnicima s područja Stubičkih Toplica održao sastanak na kojem su dogovoreni posljednji detalji kako bi sve prošlo u najboljem redu.

Odlučeno je da prodavaonice i ugostiteljski objekti rade neprekidno od srijede ujutro do petka navečer, a oni koji neće ići na Sljeme, utrke mogu pratiti na video zidovima koji će biti postavljeni u kafićima, Temple baru i Don Corleoneu..

Turistička zajednica također će ta dva dana raditi 24 sata, a cesta prema Sljemenu bit će zatvorena već u srijedu od 8,00 do 16,00 sati, a na dan utrke u četvrtak od 6,00 do 24,00 sata, za sva vozila osim Generalturistovih autobusa.

Još članaka iz "Sport"

Facebook