Prethodni članak
Sljedeći članak

Stubica i Gaj bore se za polufinale kupa NS KZŽ

Utakmica četvrtfinala kupa NS KZŽ između Stubice i Gaja igra se sutra (30.9.) na igralištu Stubice u Donjoj Stubici s početkom u 16.30 sati


Zaljubljenici nogometa, a takvih je u Donjoj Stubici napretek, moći će sutra uživati u utakmici četvrtfinala kupa NS KZŽ između domaće Stubice i Gaja iz Mača. Obje momčadi su poražene u zadnjim ligaškim utakmicama i bit će to dobra prilika za popravak dojma. Stubica je poražena od lidera IV. NLO-središte Ravnica s 3:0, dok je Gaj poražen kod „fenjeraša“ III. HNL-središte, Karlovca, s minimalnih 1:0. Obje ove momčadi gaje lijepi nogomet, rade malo faulova, pa se nadamo da ćemo uživati u kvalitetnoj nogometnoj predstavi, gdje će gledatelji doći na svoje.

Domaći imaju dosta problema s ozljedama, no u ovakvim se utakmicama stišću zubi i daje se sve od sebe. Samo s jačima od sebe možeš napredovati. Gaj je favorit, no kup često zna biti prevrtljiv i nepredvidiv, pa zasigurno i Stubica ima neke svoje šanse.

Utakmica četvrtfinala kupa NS KZŽ između Stubice i Gaja igra se sutra (30.9.) na igralištu Stubice u Donjoj Stubici s početkom u 16.30 sati.

Još članaka iz "Sport"

Facebook