Prethodni članak
Sljedeći članak

Streljački klub Predionica Klanjec uveo novu disciplinu u streljaštvu

Za početak u klubu sa samostrelom treniraju Ema Penezić i Fran Županić


Ove je godine Streljački klub Predionica Klanjec započeo sa novom disciplinom - gađanjem iz samostrela u kategoriji kadeta. Za početak u klubu sa samostrelom treniraju Ema Penezić i Fran Županić. U nedjelju je nakon nekoliko održanih treninga u Velikom Trgovišću prvi put održan trening sa samostrelom u gradu Klanjcu, na nogometnom igralištu NK Klanjec. Na treningu je bio prisutan svjetski i europski juniorski prvak Martin Oborovečki, svjetska i europska doprvakinja Mihaela Oborovečki i Karla Bartolović koja je trenutno četvrta u svijetu u kategoriji kadeta. Martin, Mihaela i Karla nastupaju za ekipu Streljačkog društva Veliko Trgovišće i trenutno se nalaze u reprezentaciji Hrvatske, svaki u svojoj kategoriji te su sa svojim ekipama i reprezentacijom osvajači zlatnih i srebrnih medalja.

– Uvjereni smo da će naši strijelci puno naučiti od iskusnih strijelaca Streljačkog društva Veliko Trgovišće, kao i njihovog trenera Damira Oborovečkog, jer su nam isti do sada jako puno pomagali svojim znanjem, kao i darivanjem svoje opreme – kažu čelni ljudi kluba.

Treninzi će se i dalje održavati uz upute kriznog stožera vezano uz korona virus u Velikom Trgovišću i Klanjcu, jer je upravo počela sezona u takmičenju samostrela. Dana 11. i 12.7.2020. godine održat će se Prvenstvo Hrvatske u kategoriji juniora i kadeta u Dubravi kraj Vrbovca.

 

 

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook