Prethodni članak
Sljedeći članak

Srđan Brocić iduće će sezone braniti boje košarkaškog kluba Zabok

Prije dvije sezone Damir Milačić ga je pozvao u Alkar u kojem je ostao vrlo dobar trag. Ovaj 182 centimetara visoki razigravač prošle je sezone prosječno igrao 21,20 minuta


Jedan od najboljih razigravača HT Premijer lige, 22-godišnji Srđan Brocić, iduće će sezone braniti boje Zaboka u kojeg je došao iz redova Alkara. Brocić je rođen u Vukovaru, a košarku je počeo igrati u Borovu gdje je prošao sve selekcija, a kad je Borovo odustalo od igranja Prve lige, jednu je polusezonu odigrao u talijanskoj seriji C u Molsetu. Prije dvije sezone Damir Milačić ga je pozvao u Alkar u kojem je ostavio vrlo dobar trag. Ovaj 182 centimetara visoki razigravač prošle je sezone prosječno igrao 21,20 minuta, a za to je vrijeme postizao prosječno 7,7 koševa, 2,3 puta je uspješno skakao i imao 4,6 asistencija po utakmici. "Strši" ovih 4,6 asistencija jer je u tom segmentu peti igrač HT Premijer lige. Ispred njega su samo Kapusta, Lakić, Isabell i njegov suigrač iz Alkara Echols. Nakon dužeg vremena Zabok će čini se dobiti kvalitetnog playmakera.


'U Sinju sam proveo dvije lijepe sezone, za što sam zahvalan svojem bivšem klubu, no čim me sportski direktor Črnjević nazvao nisam puno dvojio oko dolaska u Zabok. Trebao mi je novi izazov, a Zabok je idealna sredina za napredak. Dolazim u dobro organiziran klub koji uvijek ima velike ambicije i nadam se da ću ostaviti dobar trag u Zaboku - riječi su Srđana Brocića, koji će se u petak 6. kolovoza u 18 sati s novim suigračima naći na prozivci u Gradskoj sportskoj dvorani u Zaboku.

Još članaka iz "Sport"

Facebook