Prethodni članak
Sljedeći članak

[SPREMNI NA NOVI IZAZOV] Zabok u nedjelju dočekuje Škrljevo

Pred košarkašima Zaboka je novi veliki izazov


Pred košarkašima Zaboka je novi veliki izazov. U goste im dolazi Škrljevo, vrlo kvalitetna momčad, dobro pokrivena na svim pozicijama. Zeleni iz Škrljeva imaju dvije pobjede manje od Zaboka, a u Gradsku dvoranu u Zaboku stižu osokoljeni nakon velike pobjede protiv Cedevite. Kada bi se gledao roster, Škrljevo je favorit, no bili su „zeleni“ favoriti i u Mavrincima jesenas, pa je Zabok na kraju slavio uz tri koša viška (63:66), te uz odlične role Batura i Radovčića. Od tada je Škrljevo u svoje redove dovelo Uljarevića, oko kojeg se puno toga vrti, dok je Zabok ostao bez Šarlije.

Uz Uljarevića udarne igle trenera Rajkovića su centar Stipe Krstanović, tamnoputi bek Brian Williams, koji je i najbolji strijelac Škrljeva. Tu je i iznimno kvalitetni krilni centar David Ušić, a nikako se ne smije podcijeniti na iskusni Siniša Štemberger.

Sve to naravno zna trener Ivan Tomas, koji će sigurni smo spremiti neko iznenađenje za svojeg znatnog iskusnijeg kolegu Rajkovića. Naravno za Zabok će biti iznimno važna i podrška publike, koja nikada nije bila upitna. Pobjedom u ovoj utakmici Zabok bi zacementirao playoff, jer bi sa Škrljevom imao omjer 2:0 i otišao bi „zelenima“ na tri pobjede prednosti.

Zbog prijenosa na drugom programu Hrvatske televizije, ova će se utakmica odigrati u nedjelju 24.3. s početkom u 17 sati. Ne sumnjamo da nas očekuje još jedan košarkaški spektakl koji će zahvaljujući kamerama HTV-a vidjeti cijela Hrvatska.

Još članaka iz "Sport"

Facebook