Prethodni članak
Sljedeći članak

Slijedećeg vikenda počinje Strahinje Cup 2023.

Prijave za Strahinje Cup do 27.7. do 20 sati


Jedan od najmlađih, ovo je njegovo četvrto izdanje,  malonogometnih turnira 3 VS 3 Strahinje Cup održati će se 28. i 29 srpnja 2023. godine od 19 sati.
Prijave su do 27.srpnja do 20 sati nakon kojeg će se održati izvlačenje parova. Prošle godine na turniru su nastupile 24 ekipe a s obzirom na trend koji pokazuje da iz turnira u turnir ovog Cupa broj ekipa raste očekuje se da će ove godine broj ekipa biti veći negoli prošle godine.

Kotizacija po ekipi iznosi 30 eura. Tri prvoplasirane ekipe dobiti će novčane nagrade i pehar te će ujedno biti proglašen i najbolji igrač turnira kojeg je prošle godine osvojio Niko Cesarec, član Požgaj prometa prošlogodišnjeg pobjednika.
Na turniru koji privlači veliki broj, uz ekipe, gledatelja pripremljena je bogata gastronomska ponuda uz glazbu sastava „Tri šešira“.

„ Prvenstveno zahvaljujem svima koji su prisustvovali prošlogodišnjem  izdanju Strahinje Cup-a. Da ne nabrajam pojedinačno imena, hvala svim gostima, svim glazbenicima, svim ljudima koji su pomagali, svim igračima te svim starim i novim sponzorima bez čijih donacija bi teško mogli ostvariti mnogo toga zamišljenog. Ruku na srce - bilo je i nekih nedostataka kao i svugdje ali to je sastavni dio nekog eventa i ne može sve biti savršeno. Vjerujem da će biti  snage i volje ove godine da posložimo sve bolje negoli prošle te da će sam turnir  biti barem približan događaj, odnosno cilj nam je da bude i bolji jer se takvom feštom realno se teško mogu pohvaliti i veća mjesta. Koristim priliku da sve ljude dobre volje pozovem na ovaj događaj „ – rekao nam je Janko Cigula, „alfa i omega“ ovog turnira. 

Još članaka iz "Sport"

Facebook