Prethodni članak
Sljedeći članak

Ski klub Stars organizira Otvoreno prvenstvo KZŽ u veleslalomu

U subotu 18.01. u 17 sati ski klub Stars će na Žitnici organizirati i "Otvoreno prvenstvo KZŽ u veleslalomu" za dječake i djevojčice od 6 do 12 godine


Nakon što su uspješno sudjelovali u organizaciji u "Snježne kraljice" na Sljemenu, članovi Ski kluba Stars iz Svetog Križa Začretja ovog su vikenda započeli sa školicom skijanju na skijaškom poligonu Žitnica, koji se nalazi pokraj igrališta NK Jedinstvo. U subotu 18.01. u 17 sati ski klub Stars će na Žitnici organizirati i "Otvoreno prvenstvo KZŽ u veleslalomu" za dječake i djevojčice od 6-12 godine. Dječaci i djevojčice biti će podijeljeni u tri natjecateljske kategorije i to do 6 godina, od 7 do 9 godina i od 10 do 12 godina. Prijave počinju u 16.30 sati na polignu, u 16.45 je ogled staze, a start utrke je predviđen za 17 sati.

- Od ovog vikenda počeli smo sa školicom na poligonu i održavati ćemo ju dok god će nam to vremenske prilike dozvoljavati. Posebno se veselimo utrci koju ćemo održati ove subote. Nadamo se da će odaziv biti veliki kao i prijašnjih godina, a isto tako da će se naša utrka uvrstiti u program Zimske Olimpijade za djecu KZŽ - riječi su Igora Perhota, čelnog čovjeka ski kluba Stars.

Ne sumnjamo da će klinci uživati na Žitnici kako tijekom tjedna u školici skijanja, tako i na samoj utrci u subotu. Na svoje će doći i roditelji koji će osim u bravurama svojih klinaca i klinceza moći uživati u kuhanom vinu i nezaobilaznim kobasicama.

Svi zainteresirani za školicu skijanja ili oni koji žele dobiti više informacija o utrci mogu se javiti na broj mobitela 098/857-832 (Igor Perhot).

Još članaka iz "Sport"

Facebook