Prethodni članak
Sljedeći članak

Seniorski dio popunjen, ostala tri mjesta u veteranskom dijelu lige

Još malo vremena za prijavu za mininogometnu ligu "Gupčev kraj"


Pred nama je šesto izdanje mininogometne lige "Gupčev kraj" koja će u organizaciji NK Stubica započeti 30.11. u sportskoj dvorani u Donjoj Stubici. Prošlogodišnji branitelji naslova su Bio Vet u seniorskoj i Roses bar-club u veteranskoj konkurenciji. Bio Vet je u svojim redovima imao i najboljeg vratara Gorana Malogorskog, kao i najboljeg strijelca Filipa Hanžića, dok je najboljim igračem proglašen Karlo Deak iz trećeplasirane momčadi Zabočki lavovi. Upravo je i najbolji strijelac, Filip Hanžić, svojim pogotkom odlučio seniorsko finale protiv momčadi Građevinska stolarija Hara koje je završilo rezultatom 1:0.

U veteranskom finalu je Roses bar-club sa 4:2 nadvisio Požgaj promet uz sjajno izdanje trostrukog strijelca, Nikole Ljubića, koji je proglašen i najboljem igračem lige u veteranskoj konkurencji. Najbolji strijelac kod veterana bio je Dario Lisak iz Matan prometa koji je osvojio treće mjesto, dok je za najboljeg vratara bio proglašen Igor Celjak iz Požgaj prometa.

Bilo je to još jedno sjajno i uzbudljivo izdanje ove uvijek odlično organizirane lige, a sigurni smo da će biti takvo i ovo koje nadolazi. Svih 12 mjesta u seniorskoj konkurenciji su popunjena, dok su u veteranskom dijelu lige ostala upražnjena tri mjesta. Sve zainteresirane veteranske momčadi mogu se prijaviti na broj mobitela 098/902-4342 do 23. studenog.

Još članaka iz "Sport"

Facebook