Prethodni članak
Sljedeći članak

Savate klubovi ''Đidara'' Zabok i Krapina u Doboju


Na poziv Dejana Mitrovića, predsjednika Kung Fu Centar Zmaj Doboj - BiH, na „11. Balkanskom međunarodnom tradicionalnom Kung Fu turniru Doboj Open 2003.“ i „ 3. Danu borilačkih vještina“ nazočili su članovi Savate kluba „Đidara“ Zabok i Savate kluba Krapina.

Krapinu su predstavljali Igor Jagušić, tajnik te članovi koji su ujedno i natjecatelji Antonio Presečki, Luka Jarnjak, Filip Leško, Petar Borovečki, Petar Cesarec i Matej Kosmat  dok su i ume „Đidare“ nazočni bili Silvestar Fotivec i Goran Peroš.

Zamolili smo Karla Pernjeka, predsjednika Savate kluba Krapina da nam iznese svoje dojmove: „ Kako se u Doboju nisu susretali sa savate boksom, naš zadatak bio je predstaviti savate okupljenima. Za početak odradili smo 3-3 kombinacije između boraca da publika može jasno vidjeti tehniku udarca. Nakon toga dečki su između sebe odradili 2-3 runde sparinga u disciplini assaut. I za kraj smo ostavili rad na fokuserima.

Sa sigurnošću možemo reći da je prezentacija savate boksa prošla odlično, a to su nam potvrdili i brojni učesnici koji su nam nakon naše prezentacije prilazili da bi nam čestitali. Sa pojedinima smo i razmijenili kontakt da  u budućnosti još više surađujemo te da ih još više upoznamo sa savateom.

Na kraju bih istaknuo da smo dobili zahvalnicu i butelju vina za prisustvovanje, i moramo se gospodinu Dejanu zahvaliti na gostoprimstvu i pozivu, te se nadamo nekoj budućoj suradnji. Naravno, ne smijemo zaboraviti i zahvaliti Gradu Krapini na pomoći oko organiziranja prijevoza.

Još članaka iz "Sport"

Facebook