Prethodni članak
Sljedeći članak

Sara Rivetti povećala vodstvo na službenoj ljestvici HTSS-a

STK Zagorec Krapina sudjelovao na 38. Kupu grada Rijeke


U Rijeci je proteklog vikenda održan dvodnevni stolnoteniski turnir 38. Kup Grada Rijeke na kojem je nastupilo 254 natjecatelja u 4 kategorije ( klinci, najmlađi kadeti, mlađi kadeti i kadeti, op.a. ) – organizator STŠK Srdoči.

Stolnoteniski klub Zagorec Krapina nastupio je sa svoja tri predstavnika – Stella Presečki, Lovro Posilović i Sara Rivetti – a vodio ih je trener Krešimir Puljko. Svo troje krapinskih stolnotenisača nastupilo je u svojoj i starijoj kategoriji.

Prvog dana turnira mladi krapinski stolnotenisači odlično su prezentirali svoje znanje te je Stella Presečki u svojoj kategoriji – klinceze – osvojila prvo mjesto pobijedivši u finalu Vilmu Despot iz STK Šibenik. Lovro Posilović u kategoriji klinci osvojio  je također prvo mjesto pobijedivši u finalu Luku Crnoju iz STK Dugo Selo.  Sara Rivetti je napravila iskorak u starijoj kategoriji mlađih kadetkinja, bez izgubljenog seta došla do četvrtzavršnice gdje je sa  3:0 poražena od  Petre Gašpar (STK Mladost), četvrto rangirane na ljestvici Republike Hrvatske.

Drugog dana turnira Stella Presečki i Lovro Posilović nastupili su u starijoj  kategoriji dok je Sara Rivetti nastupala u svojoj kategoriji. Rezultati su zaista bili odlični.

Stella Presečki došla je do poluzavršnice gdje je izgubila od svoje suigračice Sare Rivetti dok je Lovro Posilović zaustavljen u četvrtzavršnici najmlađih kadeta.

Sara Rivetti osvojila je u svojoj kategoriji prvo mjesto pobijedivši u finalu Karlu Ivčić (STK Sveti Jakov) te je  time zadržala prvo mjesto u Republici Hrvatskoj na službenoj ljestvici HSTS-a. Ovim rezultatom  ujedno je povećala prednost u odnosu na drugoplasiranu Karlu Ivčić iz STK Sveti Jakov koja je do tog trenutka iznosila 98 bodova a ona će i biti veća dok izađe najnovija službena ljestvica HTSS-a.

 

 

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook