Prethodni članak
Sljedeći članak

Sara Rivetti pobjednica Mastersa!

Održan stolnoteniski turnir masters HSTS-a 6. memorijal Dean Šešelja


U Puli je održan stolnoteniski turnir Masters HSTS-a 6. Memorijal Dean Šešelja na kojem su iz naše županije pravo sudjelovanja stekle Sara Rivetti i Stella Presečki iz STK Zagorec Krapina te Saša Lendrec i Bruna Gučin iz Stubice dok su kod dječaka to pravo stekli Lovro Ovničević i Aleksandro Horvatek.

Rezultati koji su postigli mladi stolnotenisači naše županije su izrazito dobri. Svakako najbolji rezultat postigla je Sara Rivetti koja je osvojila prvo mjesto i naslov najbolje stolnotenisačice u svojoj kategoriji. Njen put do finala bio je, nakon prolaska grupe, zaista impresivan, - u četvrtzavršnici je sa 3:1 pobijedila Milčić da bi u polufinalu deklasirala sa 3:0 Kalazić. U finalu ju je čekala njena „stara“ suparnica i odlična prijateljica te glavna konkurentica Karla Ivčić. Mlade stolnotenisačice ponudile su gledateljstvu izvrstan meč koji je, ipak, na kraju sa 3:2 ( zadnji set 14:12 ) dobila Sara Rivetti i sasvim zasluženo ponijela naslov najbolje na Mastersu.

Zaista još jedan odličan rezultat male Sare ! 

Ostali mladi stolnotenisači i stolnotenisačice dobro su odigrali turnir i samo im je mrvica sreće trebala da ponesu i medalje a jednu od njih osvojila je Bruna Gučin, Stubica, osvojivši treće mjesto u juniorskoj kategoriji. Stella Presečki, Krapina,  nije prošla grupu  izgubivši  u posljednjem susret koji je odlučivao o prolazu 2:3 od Milčić koju je u četvrtzavršnici eliminirala Rivetti.

Lovro Ovničević, Stubica, prošao je grupu ali kasnije ispao od Zohila, pobjednika Mastersa. Saša Lendrec, Stubica,  prošla je grupu pa izgubila od Ivčić koja je igrala finale. Aleksandro Horvatek, Stubica,  nije prošao grupu.

Još članaka iz "Sport"

Facebook