Prethodni članak
Sljedeći članak

Rukometaši Zagorca opet vodeći


Nakon što su prošlom kolu neočekivano poraženi na gostovanju kod posljednjoplasirane ekipe Sloge – SN 2 rukometaši Zagorca, članovi međužupanijske lige ugostili su na svom terenu neporaženu u dosadašnjem tijeku prvenstva ZG – Dubravu.

Od poraza se uvijek, ako želi, može naučiti. Izgleda odnosno potvrdili su mladi rukometaši Zagorca da su naučili puno jer utakmicu koju su prikazali protiv Jake Dubrave to i potvrđuje. Naime, svojim su gostima vrlo „negostoljubivo“ prepustili samo kratko vodstvo u početku utakmice od 0:1 i 1:2 da bi nakon toga suvereno vladali igrom i rezultatom. Na kraju utakmice semafor je pokazivao Zagorec 34. ZG – Dubrava 28. Ovako dobru igru Zagorca predvodili su Tin Švaljek sa 9 i Antonio Gradečak sa 8 golova.  Ostali dio ekipe trenerice Smrekar činili su: Petrović, Bogdanić 6 golova, Galić 4, Pecigus 4; Merkaš 3, Lenard; Turner i Žigman. Tin Švaljek je trenutačno prvi topnik lige sa 52 pogotka a iza njega su Novog Zagreba 2 Jakov Juras i Borna Vuković iz Mladosti 09 sa 46 pogodaka.

Ovom pobjedom rukometaši zagorca opet su „zasjeli“ na vrh prvenstvene ljestvice a prate ga Moslavina 2 i ZG – Dubrava sa dva boda manje ali i dvije utakmice manje.

Još članaka iz "Sport"

Facebook