Prethodni članak
Sljedeći članak

Rudaru DZ samo bod u Blatu


Igrači Rudara DZ ostavili su bolji dojam od domaćina u Blatu, ali na kraju moraju biti zadovoljni bodom jer su domaći u u drugoj minuti sudačke nadoknade drugog poluvremena pogodili vratnicu.

Rudar DZ je bolje otvorio. U uvodnih pola sata jednu je dobru priliku imao Mutak, a dvije kapetan Cujzek. U 41. minuti nakon kornera Rudara DZ domaći otvaraju brzu kontru i Jurišić zabija za 1:0.

I u nastavak bolje ulaze gosti. Odličnu priliku u 62. minuti ima Ibrahim koji s pet metara udaljenosti puca glavom i promašuje prazna vrata. No Ibrahim se iskupio u 72. minuti. Prošao je tri domaća igrača na lijevoj strani i odlično ubacio za Tisanića koji postiže pogodak za 1:1. Do kraja utakmice Rudar DZ imao je odličnu priliku u 90. minuti kada su njegovi igrači imali kontru 4 na 2 koju je prerano udarcem završio Cujzek. No u drugoj minuti sudačke nadoknade zatresla se vratnica vratara Gele, pa gosti moraju biti zadovoljni remijem.

BLATO - RUDAR DZ 1:1 (1:0)

BLATO: igralište Blata, GLEDATELJA: 100, SUCI: Čališ, Lekšić i Petriško.

STRIJELCI: 1:0 Jurišić 41', 1:1 Tisanić 72'.

BLATO: Turčić, Knežević, Tudjek (74' Gudelj), Radoš, Vekić, Jurišić, Papić (62' Kulašević), Knežević, Elez (74' Mudronja), Čilić, Lipovac. TRENER: Goran Raguž

RUDAR DZ: Gelo, Batinić, Michel, Mutak, Vincelj, Cujzek, Rebrenjak, Martinić (83' Benković), Tomek, Tumpić (62' Tisanić), Ibrahim. TRENER: Tomica Vincelj

Još članaka iz "Sport"

Facebook