Prethodni članak
Sljedeći članak

Rudar DZ uvjerljivo do prve pobjede

4. kolo IV. NL-središte Zagreb - skupina A, RUDAR DZ - Devetka 3:0 (1:0)

  • Dominik Cujzek.jpg

    Dominik Cujzek


Nakon tri sušna kola Rudar DZ napokon je stigao i do svoje prve pobjede. U 4. kolu u Dubravi Zabočkoj savladana je Devetka s 3:0, uz dva pogotka kapetana Cujzeka i jedan Tumpića. Sasvim zasluženo i uvjerljivo slavlje domaćina koje je moglo biti i jače izraženo.

Prvi su prijetili gosti, točnije Dauti u 10. minuti, ali Gelo brani njegov udarac. U 17. minuti prijeti Mutak, ali rezultat se nije promijenio. i onda u 23. minuti s lijeve strane ubacuje Abraham, gostujući vratar Šibenik odbija loptu ravno na nogu Cujzeka koji zabija pogodak za 1:0.

Tek što se krenulo u nastavak Tumpić lijepo prebacuje živi zid iz slobodnog udarca i povećava vodstvo domaćih na 2:0. Konačnih 3:0 postiže Cujzek nakon ubačaja Mutaka s lijeve strane.

Izuzev tri pogotka domaći su imali još 4-5 izraženih šansi, ali najvažnije od svega je da je ostvarena prva pobjeda koja će momčadi Tomice Vincelja donijeti dodatno samopouzdanje.

RUDAR DZ - DEVETKA 3:0 (1:0)

DUBRAVA ZABOČKA: igralište Rudara DZ, GLEDATELJA: 100, SUCI: Mirt, Sokolić i Znika.

STRIJELCI: 1:0 Cujzek 23', 2:0 Tumpić 47', 3:0 Cujzek 63'.

RUDAR DZ: Gelo, Rebrenjak (55' Topolovec), Mutak, Vincelj, Tumpić (81' Sinković), Cujzek (81' Pešec), Čopec, Benković, Tomek, Abraham (63' Tisanić), Batinić. TRENER: Tomica Vincelj

DEVETKA: Šibenik (77' Vondra), Paša (64' Mihić), Lihić (64' Sarić), Margić (46' Djevelekaj), Miličić, Jazvić, Andrašec (46' Grabić), Kiš (77' Lukić), Bosak, Dauti (64' Hernaut), Vrbat. TRENER: Siniša Vidak

Još članaka iz "Sport"

Facebook