Prethodni članak
Sljedeći članak

Robert Lež glavni je trener U-13 reprezentacije Hrvatske

Lijepo priznanje za trenera omladinskog pogona KK Zabok


Legendarni zabočki košarkaš, Robert Lež, već jedanaest godina uspješno vodi omladinski pogon košarkaškog kluba Zabok. Počeo je još kao aktivni igrač 2012. godine, a nakon što je 2017. završio svoju igračku karijeru u potpunosti se posvetio radu s mladim košarkašima. Kroz njegove su ruke prošli i Ivan Martinko, Martin Tuđen, Mihael Tomić i Vigor Borovčak koji imaju iskustvo igranja elitne Premijer lige.

Prošle sezone Lež je sa svojim igračima napravio odličan uspjeh osvajanjem 3. košarkaške lige. Njegov kvalitetan rad nije promakao ni Hrvatskom košarkaškom savezu, pa ga je Darko Kunce pozvao da vodi U-13 reprezentaciju Hrvatske, što je Robert s oduševljenjem i prihvatio. Radio se o iznimno talentiranoj generaciji od koje se puno očekuje, a njen glavni igrač je Toni Garma o kojem se puno čulo u svim medijima.

-Puno mi znači da je netko prepoznao moj rad i rad KK Zabok. Velika mi je čast biti trener U-13 reprezentacije Hrvatske. Siguran sam da će netko od ovih igrača u budućnosti biti i seniorski reprezentativci - izjavio nam je Robert Lež.

Od ovog tjedna već ga očekuju obaveze u matičnom KK Zabok. S onim najmlađima trenirat će tri puta tjedno, a kadeti i juniori imat će po pet treninga tjedno. Robert Lež poziva sve zainteresirane dječake od 7-18 godina da se priključe u omladinski pogon KK Zabok, gdje se radi vrlo kvalitetno. Svi zainteresirani dodatne informacije mogu dobiti na broj mobitela: 099/846-5807.

Još članaka iz "Sport"

Facebook