Prethodni članak
Sljedeći članak

[POČINJE PLAY OFF] Zabok odlazi na gostovanje kod Cibone


Danas u 18 sati  u Košarkaškom centru Dražen Petrović u Zagrebu, Zabok će protiv Cibone otvoriti svoj drugi nastup u play offu. Zagrepčani su apsolutni favorit u ovoj utakmici, no to će morati dokazati i na parketu, žele li se plasirati u polufinale. Jesenas se Cibona provukla u Zaboku i pobijedila rezultaom 74:73, iako je Zabok pet minuta prije kraja imao deset koševa razlike (70:60). Osamnaest sekundi prije kraja Novačić je doveo Cibonu u vodstvo, a šut za pobjedu sa sirenom je promašio Batur. Prije šest tjedana Cibona je na kraju slavila s 20 koševa razlike (88:68), no utakmica je tri četvrtine bila u egalu, a prelomljena je nakon tehničke pogreške treneru Ivanu Tomasu, osam minuta prije kraja utakmice.

Iako je Cibona kao što smo naglasili apsolutni favorit, Zabok ima neke svoje šanse, barem da dobije jednu utakmicu. Cibona je za sada jedini hrvatski košarkaški klub kojeg Zabok nije  nijednom pobijedio. Padali su i Cedevita, Zadar i Split, ali Cibona nikada. -Najvažnije je da pokažemo da smo momčad i da odigramo dvije dobre utakmice,  a ja se nadam i tri – riječi su trenera Zaboka Ivana Tomasa nakon utakmice protiv Bosca.

Drugu utakmicu play off - a Zabok igra u subotu u 19. 30 sati na domaćem parketu, a iz kluba pozivaju navijače i simpatizere da dođu u što većem broju jer podrška je klubu itekako potrebna.  

Još članaka iz "Sport"

Facebook