Prethodni članak
Sljedeći članak

Pobjeda i poraz mladih rukometaša Zagorca

U dvostrukom programu ovog vikenda RK Zagorec Krapina upisao je pobjedu i poraz.


Najprije su dječaci, članovi 2. HRL u – 13 sa puno izostanaka ( bolest igrača, tako da se razmišljalo o odgodi utakmice, op.a ) ugostili ekipu RK Sloga iz Svete Nedjelje i upisali poraz 8:22. Viši i fizički puno jači gosti od prve minute utakmice usmjerili su tijek prema svojoj  pobjedi i unatoč velikom zalaganju i želji domaćih rukometaša na kraju su slavili gosti iz Svete Nedjelje.

U drugo utakmici dana rukometaši Zagorca U – 17 odigrali su peto kolo 2. HRL Regija 2 ugostivši ekipu RK Mladost. Već od samog početka rukometaši Zagorca su pokazali zašto volimo rukomet - odlična igra od samog početka, tako da je trenerica Silvija Smrekar ovaj puta mirno promatrala utakmicu uz pokoju sugestiju svojim pulenima. Na odmor se odlazi velikom prednošću 20 : 9. I u nastavku utakmice igra se mirno i staloženo ali i borbeno, kako u obrani, tako i u napadu uz puno atraktivnih poteza. Utakmicu tako i privode kraju, a rezultat na semaforu je Zagorec 41. Mladost 20.

Ovom pobjedom rukometaši Zagorca učvrstili su prvo mjesto na prvenstvenoj ljestvici s dva boda prednosti ispred drugoplasirane ekipe RK Dubrava.

Još članaka iz "Sport"

Facebook