Prethodni članak
Sljedeći članak

Po dva odličja za Zmaj i Ninju

U Đakovu održano Prvenstvo Hrvatske u kickboxingu


U organizaciji kickboxing kluba Blitz i Hrvatskog kickboxing saveza u Đakovu je održano Prvenstvo Hrvatske u kickboxing disciplinama kick light sa starije kadete, light contactu za juniore, te K1 za juniore i seniore. Nastupilo je 244 natjecatelja iz 49 hrvatskih kicboxing klubova među kojima su bili i zagorski klubovi Zmaj Poznanovec i Ninja Zabok.

Zmaj se kući vratio s po jednom zlatnom i brončanom medaljom. Naslovom državne prvakinje i zlatnom medaljom okitila se starija kadetkinja Iva Bingula u disciplini kick light i to u kategoriji +65 kg. U finalu je s čistih 3:0 nadvisila Lanu Bucić iz KBK Jastreb (Jastrebarsko). Elena Ljubek nastupila je u konkurenciji juniorki u light contactu i to u kategoriji do 50 kg, gdje je izgubila polufinalni meč i na kraju se morala zadovoljiti brončanom medaljom.

Ninja Zabok kući se vratio s dvije srebrne medalje. U disciplini kick light viceprvak Hrvatske postao je Gabrijel Latin i to u kategoriji do 52 kg. Isti je uspjeh polučila i Leona Bartolin u light contactu kod juniorki u kategoriji do 60 kg. Leona je nažalost morala predati finalni meč nakon ozljede zadobivene u polufinalu.

Još članaka iz "Sport"

Facebook