Prethodni članak
Sljedeći članak

Pirički pokvario oproštaj Čehulića

4. NL – središte skupina A: 15. kolo: Tondach – Stubica 0:1


U 15. kolu 4. NL središte, skupina vidjeli smo još jedan zagorski derbi u kojem je Tondach dočekao Stubicu. Osim što je zagorski, bio je to i derbi susjeda na ljestvici, jer je Tondach u utakmicu ušao sa 11. mjesta sa 17 osvojenih bodova, a  Stubica sa 12. mjesta sa 15 bodova.

Već od polaska s centra prvo zapažanje bilo je vezano uz teren koji je bio izuzetno težak i bilo je jasno da će odmicanjem vremena biti sve teži. Gosti su se nekako bolje snašli u tim uvjetima i u 23. minuti po lijevoj strani probio se Dario Bosec i nabacio a sa 7 metara glavom za 0:1 zabija Filip Pirički.

U nastavku Tondach je imao pregršt prilika, no lopta nije htjela u gol borbenih gostiju, koji su na borbu i izvukli ovu utakmicu i stigli do druge uzastopne pobjede i na ljestvici preskočili Tondach. Za Stubicu je jesenska sezona gotova, a Tondach još ima zaostalu utakmicu kod Straže, koja je na rasporedu slijedeće subote.

Iako je već prije najavio oproštaj, kapetan domaćina Mario Čehulić službeno se od seniorskog dresa Tondacha oprostio ovom utakmicom i to nakon 27 godina karijere. Prije početka utakmice predsjednik kluba Mario Potočki predao mu je cvijeće i plaketu, a dobio je i dres sa brojem 27 i nadimkom Čeha na leđima, loptu i poneko iznenađenje. U utakmici je odigrao 73 minute, pogodio stativu, imao još jednu izvrsnu šansu i na kraju dobio veliki i zasluženi pljesak.

4. NL – središte skupina A, 15. kolo

TONDACH – STUBICA 0:1

SUCI: Forko, Kovač, Lasić

STRIJELAC: 0:1 Pirički 23'

TONDACH: Voloder, Horvat, Bartolec (74' Rafaj), Kralj, Bobinec, Filipec (62' Jagarčec), Frtalj, Merlin, Čehulić (74' L. Jurina), Merlin, Boronjek; trener: Drago Bartolić

STUBICA: Rajilić, Petir, Hegol, D. Bosec, Čekolj (90+2' Mirt), Drempetić, Mar. Landripet, Pirički, Bosec, Mat. Landripet, Korman; trener: Nikola Lešković

Još članaka iz "Sport"

Facebook