Prethodni članak
Sljedeći članak

Pet naših momčadi sudjeluje na prvenstvu u Rovinju


U Rovinju se od 29. rujna do 1. listopada održava nogometno državno prvenstvo veterana. Na ovom prvenstvu prisutni su i veterani Krapinsko – zagorske županije u puno većem broju od uobičajenog te će tako veteranski nogomet Županije predstavljati čak pet klubova – najtrofejniji Zagorec Krapina te Radoboj, Mladost Zabok, Rudar Mihovljan i Rudar Dubrava Zabočka.

Prvenstvo je organizirano na način da klubovi najprije igraju po skupina – glavni dio 6 skupina i pozivni dio 5 skupina – gdje će prvaci skupina i najboljih pet drugoplasiranih ekipa plasirati se u osminu finala.
Prva utakmica osmine finala igra se u subotu, 30. rujna u 17 sati da bi se prva utakmica, i ostale nakon nje, četvrtfinala odigrala istog dana sa početkom u 21 sat.
Završnica turnira je predviđena za nedjelju, 1. listopada kada se sa početkom u 10 sati igraju obje polufinalne utakmice da bi odluku o trećem mjestu ( početak u 11,15 sati ) odlučivali jedanaesterci.
Finalna utakmica započinje u 11,30 sati te je predviđeno da se podjela pehara i medalja najboljim momčadima i pojedincima počinje dodjeljivati u 12,45 sati.

Krapinski Zagorec se nalazi u skupini E ( glavni dio ) i svoje dvije utakmice igra sa NK Veterani V. zborno područje Rijeka ( petak, 29.9. u 19 sati ) sa NK Virovitica ( subota, 30.9. u 11 sati ).
Ostale naše ekipe nalaze se u pozivnom dijelu skupina te je raspored slijedeći: Skupina G - Radoboj ( petak, 29.9. NK Čeglje u 16 sati te NK Papuk Orahovica u 21 sat ).
Skupina H – Mladost Zabok ( petak, 29.9. u 22 sata NK Halubjan Viškovo te u subotu 30.9. u 12 sati NK Klas Mičevac; ).
Skupina I – Rudar Mihovljan ( petak, 29.9. u 19 sati NK No Limit TVIN Virovitica; subota, 30.9. u 12,30 sati NK Zrinski Ozalj ).
Skupina K – Rudar Dubrava Zabočka ( subota, 30.9. u 8,30 sati NK Trnava Goričan i u 11,30 sati NK Vrbovec veterani ).
Vjerujemo da će veterani, kao i do sada, dostojno i uspješno predstavljati veteranski nogomet Krapinsko – zagorske županije.

Još članaka iz "Sport"

Facebook