Prethodni članak
Sljedeći članak

Pet medalja za Olimpovce

Na Gradskom bazenu u Koprivnici održan 11. plivački miting „Kup grada Koprivnice“ 2022.


KOPRIVNICA U organizaciji PK Cerine na Gradskom bazenu u Koprivnici održan je 11. plivački miting „Kup grada Koprivnice“ 2022., koji je okupio 340 plivača i plivačica iz 15 hrvatskih klubova. Pod vodstvom trenera Nikole Ivekovića boje PK Olimp Zabok branili  su: Helena Dinjar, Petra Pečnik, Vita Galac, Lara Grah, Petra Ljubelj, Fran Iveković, Luka Iveković, Dominik Šamec, Noa Fiket i Fran Meglić, koji su se kući vratili s pet odličja.

Vita Galac je u kategoriji B osvojila tri srebra i to na 100 mješovito, 50 leptir i 100 slobodno. Preostala dva odličja osvojila je Helena Dinjar u kategoriji A koja je osvojila bronce na 100 mješovito i 50 leđno, dok je na 100 slobodno bila četvrta.

Od ostalih rezultata trener Iveković istaknuo je peto mjesto Petre Ljubej na 50 leptir u kategoriji B, a ista je plivačica bila sedma na 100 mješovito i deveta na 100 slobodno. U istoj kategoriji je Fran Iveković bio šesti na 100 slobodno i osmi na 50 leđno. U konkurenciji B kod djevojaka Lara Grah bila je osma na 100 slobodno, dok je na 100 mješovito bila deveta.

Iako su na natjecanje došli iz punog treninga, svi Olimpovci su popravili svoje najbolje rezultate i pokazali zavidnu formu za nastavak plivačke sezone.

Još članaka iz "Sport"

Facebook