Prethodni članak
Sljedeći članak

Ozren Hanžek i iduće će četiri godine biti predsjednik košarkaškog kluba Zabok

Odlučeno na jučerašnjoj izbornoj skupštini


Ozren Hanžek i iduće će četiri godine biti na čelu najuspješnijeg zagorskog sportskog kolektiva, košarkaškog kluba Zabok. Tako je odlučeno na jučerašnjoj izbornoj skupštini koja je uz dosljedno primjenjivanje epidemioloških mjera održana u Gradskoj sportskoj dvorani u Zaboku.

Uz 13 skupštinara kluba, gosti skupštine bili su zamjenica gradonačelnika Valentina Đurek i predsjednik Sportske zajednice Grada Zaboka, Ivan Jelenčić. Dužnost dopredsjednika kluba obavljat će kao i do sada poznati zagorski poduzetnici Ivan Roginić i Ivan Hren, a nije se mijenjao ni Upravni odbor koji će djelovati u sastavu: Ozren Hanžek, Dragutin Črnjević, Ivica Šimunić, Davor Duvnjak, Ivan Roginić, Ivan Hren, Davorin Posavec, Rea Silvija Gvozdanović i Tihomir Borovčak. Nadzorni odbor se također nije mijenjao, a djelovat će u sastavu: Željko Tomek, Ivan Kučko i Danijel Tuđa.

Protekli period u radu kluba bio je vrlo uspješan, no zbog situacije uzrokovane pandemijom Covida-19 pred KK Zabok, kao i pred svim sportskim kolektivima, su neizvjesna i turbulentna vremena, pa će pred „novim-starim“ vodstvom biti mnogi izazovi koje će nadamo se uspješno riješiti.

Još članaka iz "Sport"

Facebook