Prethodni članak
Sljedeći članak

Ovo su pobjednici i najbolji pojedinici dječjeg Festivalskog turnira u Začretju


U svetom Križu Začretju kraju dolazi 3. dječji Festivalski turnir. Nakon pionira turnir su završili i kategorije zagića i limača koji je trajao od 21. do 25. kolovoza.

Kao i turnir pionira tako je i turnir navedenih kategorija plijenio svojom igrom, dramatikom i odličnih poteza te prekrasnih golova.

U kategoriji zagića najbolja je bila ekipa Tondacha iz Bedekovčine a dalje slijede Klanjec, Zagorec Veliko Trgovišće i NŠ Zabok. Dodijeljene u i pojedinačne nagrade te su ih primili: za najboljeg golamana Patrik Galic ( Tondach ); najbolji strijelac je Lana Herceg ( Zagorec VT ) dok je najbolji igrač David Jagarčec ( Zagorec VT ).

U kategoriji limača poredak je bio slijedeći: 1.NK Zagorec VT; 2.NK Klanjec; 3.NK Pušća; 4NK Sutla Laduč. U kategoriji pojedinačnih nagrada najbolji golman je Patrik Vlahović (Klanjec); najbolji strijelac je Sven Čarakovac (Pušća) dok je najbolji igrač Arian Leš Bralić (Zagorec VT).

Sve nagrade uručili su Stjepan Merkaš Krojf, predsjednik NS KZŽ, i Franjo Kučko, instruktor NS KZŽ.

Preostalo je da se odigra još turnir prstića i organizatori, NK Jedinstvo Sveti Križa Začretje, koji za ovogodišnju organizaciju dobivaju samo riječi pohvale mogu krenuti u organizaciju 4. Dječjeg Festivalskog turnira.

.

.

.

.

.

.

.

Još članaka iz "Sport"

Facebook