Prethodni članak
Sljedeći članak

Osam pojedinačnih državnih naslova za Wolf Gym VT

U Zagrebu održano Prvenstvo Hrvatske u borilačkom sportu wushu


U Zagrebu je održano Prvenstvo Hrvatske u borilačkom sportu wushu i to u njegove dvije discipline tuishou dinamik i light sanda. Među osam hrvatskih klubova i 70 natjecatelja i natjecatelja našlo se i njih devetero iz kluba Wolf Gym VT iz Velikog Trgovišća. Vukovi su osvojili osam zlatnih medalja.

U disciplini tuishou dinamik odličan je bio Ivan Gašparić koji je osvojio zlatne medalje kod juniora i seniora u kategoriji do 75 kg, a jednu je zlatnu medalju kod juniora u kategoriji do 60 kg osvojio Martin Prekrat.

U disciplini light sanda briljirao je Nik Špoljar s dvije zlatne medalje kod juniora i seniora u kategoriji do 80 kg. Martin Prekrat osvojio je svoje drugo zlato, ali u drugoj disciplini također u kategoriji do 60 kg, a zlatni su bili i seniorka Lea Beber u kategoriji do 65 kg i kadet Tin Stiperski u kategoriji do 60 kgi.

Uz zlatne medalje medalje su još osvajali Leon Beber srebro u tuishou i broncu u light sandi, Lea Beber srebro u tuishou, Alen Jagušić srebra u tuishou i light sandi, Lucia Prekrat bronca u tuishou i srebro u light sandi, Ivan Gašparić srebra u light sandi u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji, Nik Špoljar bronca i srebro u tuishou u seniorskoj i juniorskoj konkurenciji, Tin Stiperski srebro u tuishou, te Josip Križnik bronca u tuishou i srebro u light sandi.

-Više smo nego zadovoljni ovim rezultatima sa državnog prvenstva, a posebno smo zadovoljni da su naši članovi reprezentacije za predstojeće Europsko prvenstvo koje će se održati za dva tjedna u Švedskoj, Martin Prekrat, Nik Špoljar i Ivan Gašparić opravdali i potvrdili svoj status s po dvije zlatne medalje – riječi su Roberta Špoljara, predsjednika Wolf Gym VT.

Još članaka iz "Sport"

Facebook