Prethodni članak
Sljedeći članak

Olimpovci uspješni na Dunav kupu u Vukovaru

Dunav kup je okupio 96 plivačica i plivača iz 6 hrvatska plivačkih klubova. Među njima nastuplile su mlade plivačke nade jedinog zagorskog plivačkog kluba, PK Olimp – Zabok


U organizaciji PK ''Vukovar'', na Plivalištu Vukovar ( 25m ) održano je plivačko natjecanje za uzrast plivačica i plivača 2008.g. i mlađih. Natjecanje je održano u jednom programu bez prisutnosti gledatelja uz pridržavanje svih epidemioloških mjera, odgovorno prema svim sudionicima natjecanja.

 

Dunav kup je okupio 96 plivačica i plivača iz 6 hrvatska plivačkih klubova. Među njima nastuplile su mlade plivačke nade jedinog zagorskog plivačkog kluba, PK Olimp – Zabok. Pod vodstvom sportskog direktora i trenera Ivice Androića, nastupili su: Emma Horvat, Hana Blažević, Nadja Gorupić, Helena Dinjar, Patrik Dinjar i Dominik Kramarić.

 

Emma Horvat bila je najuspješnija plivačica Olimpa i mitinga Dunav kupa. Emma je pobijedila je u svim utrkama u kojima je nastupila i isto tako bila je nagrađena zlatnim medaljama u disciplinama: 200m slobodno, 50m leptir, 50m slobodno, 200m mješovito i u miješanoj štafeti 4 x 50m slobodno. Patrik Dinjar nastupio je u pet disciplina i osvojio isti broj medalja. Pobijedio je i osvojio zlatne medalje u disciplinama 200m slobodno, 50m slobodno i u miješanoj štafeti 4 x 50m slobodno. Srebrne medalje je osvoji na 50m prsno i 200m mješovito.

 

Hana Blažević osvojila je šest medalja u šest nastupa. Zlatna je bila u miješanoj štafeti 4 x 50m slobodno, srebrne medalje je osvojila na 50m leptir i 200m mješovito, a bronce je osvojila na 200m slobodno, 50m leđno i 50m slobodno. Nadja Gorupić pobijedila je u dvije utrke i osvojila je zlatne medalje u disciplinama 200m slobodno i 200m mješovito, srebrna je bila na 50m slobodno, a broncu je osvojila na 50m leđno. Helena Dinjar nastupila je u C kategoriji i osvojila 3 medalje. Pobijedila je i osvojila zlatne medalje u disciplinama 50m slobodno i 100m mješovito , a srebrnu medalju je osvojila na 50m leđno. Dominik Kramarić je plivao u pobjedničkoj miješanoj štafeti i osvojio zlatnu medalju na 4 x 50m slobodno, srebrne medalje je osvojio u disciplinama 50m prsno i 200m mješovito.

 

 

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook