Prethodni članak
Sljedeći članak

Olimpovci spremno dočekali povratak treninzima

Nakon dvomjesečne pauze u pogon se vratili plivači i plivačice PK Olimp Zabok


Nakon dvomjesečne pauze plivači Olimpa prošlog započeli su s treninzima. Ekipa koju čeka Prvenstvo Hrvatske u kolovozu odrađivala je svakodnevne treninge, privremeno na bazenu u Termama Jezerčice, a ovog petka Olimpovci bi se trebali vratiti u Terme Tuhelj. - Pribojavao sam se u kakvom će stanju moji plivači i plivačice biti nakon dvomjesečne pauze, ali ugodno sam se iznenadio. Oni su fizički potpuno spremni. Držali su se mojih uputa i dok nismo mogli trenirati zbog pandemije Covida-19 svaki su dan oko sat vremena trčali ili vozili bicikl, a tri puta tjedno su radili vježbe snage. Već četvrti dan treninga prešli smo 6 kilometra plivanja na treningu, što je iznad mojih očekivanja. Mislim da nas na PH očekuju odlični rezultati - riječi su profesora Ivice Androića, sportskog direktora i glavnog trenera PK Olimp Zabok.

 

Prva dva dana trenirali su sat i pol, a nadalje po dva sata na bazenu u Termama Jezerčicama. "Eltinoj sedmorci" na "suhim treninzima" u Termama Tuhelj pridružio i ostatak ekipe. Svi oni ovog će se petka zajedno naći u Termama Tuhelj, koje će otvoriti svoja vrata. Od 1. lipnja kreće i "Škola plivanja".
A ovog petka u Splitu će se održati Izvršni odbor na HPS-a, nakon kojeg će se saznati ime domaćina PH, koje bi se trebalo održati krajem kolovoza uz stroge epidemiološke mjere Nacionalnog stožera Civilne zaštite.

Još članaka iz "Sport"

Facebook