Prethodni članak
Sljedeći članak

Održana I. sjednica Izvršnog odbora Športske zajednice KZŽ

  • Branko Piljek

    Branko Piljek


U prostorijama Udruge za sport i rekreaciju "Lug sport" u Lugu zabočkom održana je 1. sjednica Izvršnog odbora Športske zajednice KZŽ. Članovi I.O. odradili su petnaest točki dnevnog reda. U jednoj od točaka jednoglasno je izglasana odluka kojom se imenuje Odbor za reviziju članstva zajednice koji će djelovati u sastavu: Tatjana Tuđa, predsjednica, Nenad Borovčak, član, Branko Krkalo, član, Saša Kundih, član i Đino Sinković, član. Mandat članova Odbora za provođenje revizije članstva Zajednice traje četiri godine. Odabrano je i Povjerenstvo za izbor najboljih sportaša KZŽ koje će raditi u sastavu: Tomislav Zrinščak, predsjednik, Ivica Androić, član, Saša Kundih, član, Stjepan Merkaš, član, Damir Oborovečki, član, Tatjana Tuđa, član i Srećko Znika, član. Mandat članova Odbora za izbor najboljih sportaša Krapinsko – zagorske županije traje četiri godine.

Imenovano je Povjerenstvo za provedbu, obradu i valorizacija PJP u sportu Krapinsko-zagorske županije u sastavu: Tatjana Tuđa (predsjednica Povjerenstva), Saša Kundih (zamjenik predsjednika Povjerenstva), Zdenko Kozina (zamjenik predsjednika Povjerenstva), Nenad Borovčak, Vanja Brundula, Ozren Hanžek, Boris Galoić, Marinko Hranić, Albert Kontak, Branko Krkalo, Stjepan Latin, Željko Lukina, Stjepan Merkaš, Anđelko Pregiban, Đino Sinković, Željko Stošić i Tihomir Vančina. Zadaća Povjerenstva je provedba, obrada i valorizacija PJP u sportu KZŽ dostavljenih na temelju Javnog poziva za financiranje godišnjeg programa udruga u sportu Krapinsko-zagorske županije. Isto tako imenovano je Imenuje se Povjerenstvo za  za prigovore na odluku o dodjeli financijskih sredstava Sportske zajednice KZŽ u sastavu: Cvetko Grabušić (predsjednik Povjerenstva), Mislav Crnković i Igor Perhot. Zadaća Povjerenstva je razmotriti prigovor, ocijeniti njegovu opravdanost te donijeti pravorijek. U Povjerenstvu za pripremu i provedbu bagatelnu nabave djelovati će: Stjepan Latin, Željko Lukina i Anđelko Pregiban. Zadaća Povjerenstva je pripremu i provedbu bagatelnu nabave u skladu s Zakonom i odlukama Zajednice.

Športska zajednica će sa 16.220 eura sufinancirati monografiju "Povijest zagorskog nogometa" kojoj je autor Branko Piljek, a promocija ovog vrijednog štiva dogovorena je 5. svibnja u restoranu "Stara škola". Športska zajednice zadržat će za sebe 40 primjeraka ove monografije, dok će ostatak donirati Nogometnom savezu KZŽ:

 Odobrena je isplata suorganizatorima Olimpijskog festivala vrtića od 1.720 eura. NK Zaboka i SD Ku-ku-ri-ku dobit će po 450 eura, Udruga za sportsku rekreaciju Lug sport 600, a UHVDR 220 eura.

Za natječaj za program "Od sportske škole do olimpijskih igara" ŠZ KZŽ kandidirala je programe Zagorskog aerokluba i Ženskog odbojkaškog kluba Toplice.

Još članaka iz "Sport"

Facebook