Prethodni članak
Sljedeći članak

ODRŽANA 12. MODROŽANSKA UTRKA: Na cilj najbrže stigli supružnici Suzana i Dražen Dinjar

Na glavnoj se utrci takmičilo 57 trkača, a održane su i utrke djece i građana


U nedjelju, 11. kolovoza u sklopu Dana Modrovca u Gornjoj Stubici održana je 12. Modrožanska utrka koja je ujedno bila i 17. memorijal Marijan Lukina 2019.

Uz dobru posjećenost trkača i gledatelja, održana je glavna utrka na dužini 10.5 km gdje se trčalo 5 krugova po 2.1 km. Ukupno je startalo 57 natjecatelja, a najbrži je bio Dražen Dinjar, predstavnik organizatorskog kluba AK Rudolf Perešin. Iza njega na cilj je stigao član AK Zabok Alen Čretni, dok je treći bio Drago Paripović iz AK Žumberak.

Od ženskih predstavnica najbrža je bila Suzana Dinjar iz AK Rudolf Perešin, druga je bila Željka Gašaprić iz AK Zabok, a Danijela Horvat iz AK Sljeme treća.

Nakon glavne utrke održane su promotivne utrke za djecu predškolske dobi do 6 godina na 100m, zatim utrka djece od 1.- 2. razreda osnovne škole na 400m i utrka djece 3.- 8. razreda osnovne škole na 600m. Na utrci je startalo pedesetak djece.

Održana je i utrka građana i mještana naselja Modorovec na 2.1km gdje u startala 34 natjecatelja. Najbrži je bio domaćin Matija Lukina iz AK Rudolf Perešin, drugi je bio Igor Visinski, a treći Martin Lonćarić, oboje iz AK Zabok.

Kod građanki najbrža je bila Stela Cvetković iz AK Rudolf Perešin, druga domaća predstavnica Suzana Petrović-Gredičak, a treća Paola Štefanović iz AK Agram Zagreb.

Organizator AK Rudolf Perešin se zahvaljuje organizacijskom odboru naselja Modrovec i samim mještanima koji su doprinijeli organizaciji ove utrke i tako samim natjecateljima ponudili dobru dobrodošlicu i domaći ugođaj, kao i svim sponzorima te Općini Gornja Stubica i načelniku Jasminu Krizmaniću, koji je uz organizatore podijelio nagrade najboljima.

Sve rezultate možete pogledati i na sljedećem linku: https://www.utrka.com/utrke/modrozanskautrka/2019/rezultati/

Još članaka iz "Sport"

Facebook