Prethodni članak
Sljedeći članak

Odlični rezultati limača AK Zabok

U Bjelovaru održano Ekipno prvenstvo Hrvatske atletske lige sjever u krosu


U  organizaciji AK Bjelovar održano je Ekipno prvenstvo HALS-a (Hrvatske atletske lige sjever) u krosu. Za Atletski klub Zabok je nastupilo 13 limača koji su u Bjelovaru više nego uspješno otvorili natjecateljsku sezonu.

U kategoriji limačica 2015. godište i mlađe, koje su trčale dionicu dugu 600 m, Sara Bunčec osvojila je 2., Ema Mucak 7., a Stela Špoljar 13. mjesto. Ekipno su osvojile odlično drugo mjesto, što je odličan rezultat s obzirom da su sve tri prvi puta nastupile na nekom atletskom natjecanju.

Na dionici iste duljine nastupili su i limači 2015. godište. Gabriel Lisica osvojio je 6. mjesto, Luka Futak 20., a debitant Fran Đukez 23. mjesto. Ekipno su njih trojica osvojili šesto mjesot.

Limačice i limači 2013 godište trčali su dionicu dugu 800 m.

U toj kategoriji Mia Mucak, zauzela je 28. mjesto na svojoj prvoj utrci. U istoj kategoriji kod limača Blaž Grubišić osvojio je 2., Mihael Lisica 7., Gabrijel Horvat 12., Fran Besednik 14., Matej Ciglar 18. i Marko Pavlović 19. mjesto. Ekipno su osvojili 2. mjesto.

-Prezadovoljni smo rezultatima. Čestitke svim našim malcima na odličnim nastupima!

Zahvaljujemo Ministarstvu turizma i sporta RH koje će tijekom 2024. godine sufinancirati naše aktivnosti preko Programa za razvoj sporta od interesa za jedinice područne samouprave-riječi su Matije Grabrovečkog predsjednika i glavnog trenera AK Zabok.

Još članaka iz "Sport"

Facebook