Prethodni članak
Sljedeći članak

Novo pojačanje KK 'Zabok': 'Kad me trener Tomas pozvao, nisam puno dvojio'


Splićanin Bruno Rebić novo je pojačanje KK Zabok. Ovaj vrlo kvalitetni 192 centimetara visoki bek počeo je karijeru u Splitu, a igrao je još i u Alkaru i Šibenki. Zanimljivo je da se u dresu Šibenke teže povrijedio prošle jeseni upravo u Zaboku gdje sada kreće u novi veliki povratak u svojoj karijeri, nakon što je zbog ozljede križnih ligamenata koljena izbivao deset mjeseci.

-Nakon teške ozljede tražio sam sredinu s kvalitetnim trenerom. Kada me je Ivan Tomas pozvao da se pridružim Zaboku nisam puno dvojio i siguran sam da sam donio dobru odluku - govori nam Rebić.

Utakmica protiv Podčetrtka bila mu je prva utakmica nakon deset mjeseci izbivanja. Utisak je i više nego dobar. Postigao je dvije trice, ali pokazao se i dobrim u razigravanju momčadi.

-Podne prije utakmice imao sam pozitivnu tremu. Predivan je osjećaj vratiti se utakmicama nakon deset mjeseci. Nažalost uvjerljivo smo izgubili, ali siguran sam da ćemo iz utakmice u utakmicu biti sve bolji - riječi su Brune Rebića nakon utakmice protiv Podčetrtka koju je Zabok izgubio rezultatom 103:74.

Još članaka iz "Sport"

Facebook