Prethodni članak
Sljedeći članak

Novi predsjednik AK 'Rudolf Perešin' Siniša Pasanec, predsjednik Triatlon kluba i dalje Željko Lisak

Održane redovne godišnje i izborne skupštine Atletskog kluba 'Rudolf Perešin' i Triatlon kluba 'Rudolf Perešin'


Ovog je utorka u prostoru Sportskog centra u Gornjoj Stubici održane su redovne godišnje i izborne skupštine Atletskog kluba „Rudolf Perešin“ i Triatlon kluba „Rudolf Perešin“ kojima je nazočio i općinski načelnik gosp. Jasmin Krizmanić. Klubovi su proveli izbore za predsjednika, podpredsjednika, tajnika, te članove Upravnog i Nadzornog odbora.

Tako je novi predsjednik Atletskog kluba Siniša Pasanec, potpredsjednik Željko Lukina, a tajnik Dražen Dinjar. U Upravni odbor izabrani su Siniša Pasanec, Dražen Dinjar, Željko Lukina, Berislav Miloš i Mario Poštek. Nadzorni odbor čine Suzana Dinjar, Marijan Sviben i Matija Lisak.Stari – novi predsjednik Triatlon kluba je Željko Lisak, potpredsjednik Krunoslav Borovec i tajnik Željko Lukina. U Upravnom odboru su Željko Lisak, Željko Lukina, Matija Lukina, Mario Mak i Marijan Sviben, a u Nadzornom odboru Matija Lisak, Dinko Turčin i Kristina Zorko.

Za likvidatora oba kluba imenovana je Snežana Kovač. Oba Kluba podnijela su Izvješća o radu i financijska izvješća za 2019. godinu, te donijela Plan rada i financijski plan za 2020. godinu.

Još članaka iz "Sport"

Facebook