Prethodni članak
Sljedeći članak

Novi detalji ugovora kakvog nogomet još nije vidio: Messiju nude milijardu eura!


Odlazak Lea Messija u Saudijsku Arabiju gotovo je sigurna stvar. Iako njegov otac tvrdi da će odluka pasti tek nakon što završi prvenstvo s PSG-om.

Argentinac će, u slučaju odlaska u Al-Hilal, skupo naplatiti svoje usluge. Prema pisanjima stranih medija, Messiju je ponuđen dvogodišnji ugovor težak milijardu eura, s opcijom produženja za još jednu. Za usporedbu, dvostruko je to više nego što Cristiano Ronaldo zarađuje u Al-Nassru, pišu 24 sata.

Za ostanak u PSG-u šanse su mizerne, MLS je nekako ispao iz cijele priče, a povratak u Barcelonu bio bi romantična, ali u ovom trenutku nerealna priča. Katalonci bi morali prodavati kako bi zadovoljili financijski fair-play, a pitanje je koliko je dobar izbor dovođenje igrača čija je sportska motivacija vjerojatno na dnu obzirom da je osvojio baš sve što je mogao.

- Apsolutno ništa nismo dogovorili ni s kim za sljedeću sezone. Nećemo odlučiti prije nego što Leo završi sezonu s PSG-om. Kada završi sezona, imat ćemo vremena za analizirati ponude i donijeti odluku. Nismo ništa dogovorili, ni usmeno ni pismeno - demantirao je Jorge Messi navode francuskog AFP-a koji je izvijestio da je Messi sve dogovorio sa Saudijcima.

Messi bi u Al-Hilalu ponovno ujedinio snage sa Sergijom Busquetsom, koji ovog ljeta odlazi iz Barcelone nakon 18 godina, a španjolski mediji pišu da je prihvatio ponudu saudijskog kluba, zajedno s Messijem, prenose 24sata.

Još članaka iz "Sport"

Facebook