Prethodni članak
Sljedeći članak

Nova motokros poslastica na legendarnoj zabočkoj stazi


U nedjelju se na zabočkom Vučaku vozi utrka Prvenstva Hrvatske u motokrosu

Nakon najtalenitranijih mladih europskih vozača u nedjelju 5.5. s početkom u 13 sati na zabočkom Vučaku vozit će se utrka Prvenstva Hrvatske u motokros klasama: MX open, MX 2, MX 125 2T, MX 85, MX 65, MX žene, B 250, B open i Veterani A, B i C.

U klasi MX open najviše se očekuje od najboljeg hrvatskog motokros vozača, Matije Kelave. Bi će zanimljivo vidjeti što mogu napraviti Dejan Zver (MK Bedekovčina) i Renato Sokolović (MK MX Šipek).

U klasi MX 2 puno će navijača zasigurno imati domaći vozači Luka Kunić (MK MX Šipek) i Dino Lončar (MŠD Zabok).

Zanimljivo će zasigurno biti i među „amaterima“ u B ligi kojih je po običaju najviše, a domaći navijači puno očekuju od Mislava Celjaka nakon trijumfa u prvoj utrci u klasi B-250.

Iako brani boje MCK 97, odlični Zabočanin Luka Vorel ove sezone briiljira među najmlađima u klasi MX 50 i zasigurno će imati puno simpatizera na Vučaku. U klasi MX 65 očekuje nas dvoboj Roka Ivandića i Štefana Lenčea, dok će se u klasi MX 85 za primat boriti Matej Novak (Bedekovčina) i Jure Kos (MK MX Šipek).

Sigurni smo da na očekuje još jedna spektakularna utrka i da će domaćin učiniti sve da najbolji hrvatski vozači, ali i velik broj slovenskih vozača, jer je utrka otvorenog tipa, imati idealne uvjete, kao što je to bilo i na nedavnoj utrci Prvenstva Europe.

Cijena ulaznice za utrku je simboličnih 5 eura.

Još članaka iz "Sport"

Facebook