Prethodni članak
Sljedeći članak

NE PROPUSTITE: Mala Erpenja Trekk održat će se ovog vikenda


Pred nama je 12. izdanje popularnog Mala Erpenja Trekk-a koje će se održati u subotu, 8. lipnja 2024. godine u 10:00 sati. Očekuju se brojni sudionici iz cijele Hrvatske i susjedne Slovenije koji će sudjelovati na tri pripremljene staze:

1. „Šumska jagoda“ (Treking utrka) dužine oko 12 km namijenjena je rekreativcima, planinarima, šetačima i zaljubljenicima u prirodu. Staza prolazi prekrasnim zagorskim bregima, šumskim putevima te pješačkim stazama Srca zagorja. Uključuje bogate okrijepe kod tradicionalnih zagorskih kleti, gdje u društvu veselih domaćina sudionici mogu uživati u panoramskim pogledima i ljepotama kraja.


2. „Divlja jagoda“ (Treking utrka) dužine oko 24 km namijenjena je iskusnijim trekerima koji će svoje orijentacijske vještine i fizičku spremu pokazati snalazeći se po bregima i stazama na području Male Erpenje i okolnih sela.


3. „Jagodica bobica“ (Trail utrka) dužine oko 7 km namijenjena je također ne samo rekreativcima, šetačima, nego i obiteljima s djecom, sportašima sa svojim ljubimcima, potpuno označenog smjera kretanja sa svim označenim točkama staze.


Mala Erpenja Trekk donosi bogat dječji program. Kao i prošle godine, djeca će se moći zabavljati na napuhancima, a posebno smo ponosni na suradnju s Društvom naša djeca Krapinske Toplice čije će članice organizirati kreativne i zabavne radionice, face painting i slatku okrijepu.


Za djecu i maloljetne koji žele sudjelovati na utrci, prijaviti se mogu na Jagodicu bobicu ili na Šumsku jagodu, uz obaveznu pratnju. Startnina je za njih povoljnija, dobivaju puni startni paket i za njih će biti posebno proglašenje pobjednika.
Za sve natjecatelje i ostale goste pripremamo i nezaboravan „Rock after party“ na otvorenom, na kojem nastupaju Crni Ribar i K.R.I.Z.A, uz nastup DJ Kalug-a.

U sklopu manifestacije „Mala Erpenja Trekk 2024“, tradicionalno će se održati i malonogometni noćni turnir koji svake godine privlači najbolje malonogometne ekipe s ovih prostora i šire.
Turnir će se održati 7. i 8. lipnja, a nagradni fond ovogodišnjeg turnira iznosi 1.500 eura. Najbolje ekipe i pojedinici dobivaju i pehare, a pobjednik turnira prijelazni pehar. Prijave su moguće do 05. lipnja nakon čega kreće izvlačenje i određivanje satnice koje će se moći pratiti i putem live prijenosa na Facebooku.
Rezultati će se ove godine moći pratiti na popularnoj aplikaciji SofaScore.
Sportsko društvo Mala Erpenja ponosna je na nastavak suradnje s organizacijom „Socca Croatia“, tako da će ovaj turnir biti ujedno i kvalifikacijski za završnicu prvenstva Hrvatske pod okriljem Socca-e.
Svi gosti moći će uživati oba dana u odličnoj atmosferi koju će pružiti dva domaća benda: Grupa Boemi (7. lipnja) i Grupa Kolege (8. lipnja).
Sve informacije dostupne su na službenoj web stranici Sportskog društva Mala Erpenja, kao i na društvenim mrežama.

Još članaka iz "Sport"

Facebook